• Home-Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en isolatie

Welke subsidies voor dakisolatie bestaan er?

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Welke subsidies voor dakisolatie bestaan er?

Welke subsidies voor dakisolatie bestaan er?

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zo’n 25 à 30% van alle warmteverliezen gebeuren immers via het dak. Ook in bestaande gebouwen loont het daarom zeker de moeite om het dak te isoleren, want een goed geïsoleerd dak is nu eenmaal goud waard. Bovendien bespaart u door dakisolatie niet enkel op uw energiekosten: ook de CO2-uitstoot zal verminderen terwijl uw wooncomfort gaat verhogen.

Er zijn verschillende manieren voor dakisolatie. Als uw dak noch de zoldervloer van isolatie voorzien zijn wordt het hoog tijd om iets te ondernemen. Home Solution kan u hierbij zeker adviseren.

Subsidies voor dakisolatie

Met dakisolatie kunt u onder andere heel wat geld besparen. Warmteverliezen zullen immers tot een minimum worden beperkt waardoor uw verwarmingskosten sterk zullen verminderen. Daarbij komt ook nog eens dat de overheid en energie-distributeurs premies uitreiken voor dakisolatie. Neem daarom zeker een kijkje via deze link en controleer of u in aanmerking komt.
Dak isoleren – de voorwaarden :

Home Solution is de ideale vakman om uw dak te isoleren. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waaraan uw zolder moet voldoen, alvorens wij deze kunnen isoleren.

De volgende voorwaarden zijn belangrijk:

  • De zolder moet goed toegankelijk zijn
  • Uw vakman heeft voldoende werkruimte nodig. De zolder moet dan ook vrij zijn van obstakels. Indien uw zolder groot genoeg is en er reeds materiaal is opgeslagen, is het mogelijk om in fases te werken.

Wilt u graag meer weten over de talloze voordelen die het isoleren van u dak met zich meebrengt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Wil u uw dak isoleren? →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Download onze infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe u zelf vochtproblemen kunt opsporen en herkennen.
Naam*
E-mail*

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie