Vera Fransen

Vera Fransen

Hofstade

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Frank Vander Linden

Frank Vander Linden

Asse

Home Solution doet zijn naam eer aan: ons vocht- en ventilatieprobleem is eenvoudig en efficiënt opgelost, door een vriendelijk en competent team. Dank!

Patrick Mees

Patrick Mees

Mortsel

Jullie hebben bij ons een drainagesysteem in kelder aangelegd , waarvoor dank. We overwegen om ook een ventilatiesysteem in ons huisje te voorzien, graag hadden we dit eens willen bekijken met jullie wat kan en wat dit kost?

Familie Cauwelier

Familie Cauwelier

Sint Pieters Brugge - 1/6/2016

Chris en Brian waren op 30 en 31 mei 2016 in de ****straat 41 voor vochtbestrijding in de gang en veranda. De 2de dag kwam Jeroen er bij. Alle 3 hebben oog voor detail, zeer tevreden over de uitgevoerde werken en ze hanteren ook een gezonde leuze: "vreugde hebben op de werkvloer". Door deze positieve ingesteldheid zijn zij het uithangsbord van de firma Home Solution en tevens een voorbeeld voor anderen!

Anne De Craan

Anne De Craan

Haacht - 6/7/2016

Hou die twee gasten want zo vinden jullie er weinig !!! werken vlot en goed. Het werk dat ze verrichten is prachtig al zijn de omstandig moeilijk waarin ze het moeten uitvoeren. Geef je zelf goede raad. Ze verdienen dat men aanbevelen. Moest ik deze firma terug laten komen voor andere werken laat men deze 2 terug komen. Heb er vol vertrouwen in kennen hun vak weten wat ze doen. Hartelijk dank aan je Benny en Joris en wie weet tot …..!

Karen Van Den Eede

Karen Van Den Eede

Lokeren - 24/4/2016

Een absolute aanrader, stipte en correcte uitvoering van de werken, alles netjes (in de mate van het mogelijke ;-) achtergelaten, beleefd, vriendelijk, kortom: blij dat het toch nog kan op deze manier. Service en dienstverlening staan voorop bij deze jongens. Joni, en het HS-team, van harte bedankt.

Nadine Gillis

Nadine Gillis

Bredene - 22/5/2016

Wij wonen in een woning in houtskelet omzet met stenen. Doordat onze badkamer ingesloten is, was het heel moeilijk voor het verwijderen van damp. Door aanraden van vrienden zijn wij bij Home Solution terechtgekomen. Donderdag is een ventilatietoestel geplaatst. Dit werkt super en is het geen probleem meer wanneer iemand de douche gebruikt, zich te spiegelen. Je voelt ook de frisheid van de verse lucht die aangevoerd wordt. Alles werkt zonder lawaai of hinder door de luchtcirculatie. Home Solution is een echte aanrader. Deze heeft dit niet alleen te danken aan het goede materiaal dat gebruikt wordt maar ook aan de installateurs. Alles is met zorg en professionele kennis geplaatst door Jowi en zijn broer. Zeer vriendelijke mensen. Zelfs ondanks het boren van gaten in de verschillende kamers, hadden we geen schade en geen stofje vuil. Dank u voor het goede werk.

Tania Jordens

Tania Jordens

Muizen - 15/4/2016

Zeer tevreden over de uitgevoerde werken ! Alles volgens afspraak. De beste oplossing voor de klant gezocht en bovendien een supervriendelijke en beleefde Joni ! Een verademing in deze tijden ! Dikke merci !

Steven Devos

Steven Devos

Molenstede - 11/3/2016

Even melden dat we zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken door Home Solution. Trouwens ook mooi afgewerkt en tevens vriendelijke werkmannen. Waar andere firma's met woekerprijzen zwaaien doet Home Solution een betaalbaar voorstel. Door hun wanddrainage is mijn kelder droog en heb ik geen last meer van dat vervelende grondwater. Dikke mercie mannen!!

Dany en Dora Maes-De Wilde

Dany en Dora Maes-De Wilde

Sint-Gillis-Waas

We willen onze dank betuigen aan de firma Home Solutions: 1. voor de correcte afspraken 2. voor de correcte prijsberekening 3. voor het super team dat bij ons te werk gesteld was. Onder leiding van Joni De Lauw en compagnon, ze hebben er een heel moeilijke klus aan gehad. Tussen spanten kruipen, waar eigenlijk maar plaats was voor een kind door te komen, (waar andere firma's zouden afhaken), Je moet het maar doen, in die omstandigheden. Nogmaals hartelijk dank! We gaan er nu de vruchten van dragen!

Jan Butaye

Jan Butaye

Buizingen

Vandaag zijn Sam en Manu onze muren komen behandelen tegen opstijgend vocht. De belofte van René werd daadwerkelijk ingelost. René heeft ons professioneel en gedetailleerd ingelicht over de uit te voeren werken. Het geleverde werk was tot in de details verzorgd en werd op een zeer propere manier uitgevoerd. De afgewerkte muur was zo glad als het granieten werkblad van de keuken. Bovendien hebben deze twee kerels plezier in hun werk en met elkaar wat de werken aangenaam maakt. Sam en Manu en ook Home Solution, bedankt voor de afgeleverde kwaliteit van de werken. Een echte aanrader.

Frans Van de Voorde

Frans Van de Voorde

Buggenhout

Gisteren heeft Steven en zijn collega ons dak kom isoleren door het op te spuiten met Pur. Wat een prima werk heeft opgeleverd ze zijn niet in alleen toppers in hun vak maar ook heel vriendelijke en beleefd. Ik zal met plezier deze firma aanraden.

Monique Eggermont

Monique Eggermont

Gentbrugge

Dit mailtje, speciaal om mijn appreciatie voor het team van" Kristof" te benadrukken. De werken zijn met uiterste zorg, perfecte afwerking en tevens heel enthousiast uitgevoerd! Het is een team die de binnenwerken tot een uitstekend resultaat gebracht hebben. Van zo een team ben ik uiterst tevreden... met deze mensen ben je verzekerd van tevreden klanten! waarvoor ook ik jou bedank dat u ze bij mij hebt gestuurd!

Wesley Boschmans

Wesley Boschmans

Scherpenheuvel

Ik heb met veel plezier het resterende bedrag betaald. Echt knap werk nu!

De Roo

De Roo

Gentbrugge

Het probleem met de afstandsbediening werd vandaag door Joni en zijn collega perfect opgelost. Afstandsbediening deed het werkelijk niet goed en werd vervangen, waarvoor dank.

Gregory

Gregory

Alsemberg

Juist offerte laten maken door René Roosens voor een vochtprobleem in mijn kelder. Vriendelijke en ervaren persoon, kent zijn wereldje wel degelijk, draait niet rond de pot maar overtuigt u voor de juiste aanpak van u probleem. Tot binnenkort Home Solution! 

Carine Maes

Carine Maes

Wingene

Via deze mail wil jullie bedanken voor het mooie werk van de herstellingen. Het dichten van de gaten net als de opkuis is heel netjes. 

Botteldooren

Botteldooren

Brakel

Uw medewerkers zijn heden de afwerking komen verrichten van de isolatie van mijn zolder. Mag ik U vragen hen te bedanken voor de correct uitgevoerde werken, goede werkers, beleefd en vriendelijk. 

De Greef

De Greef

Dworp

Wij houden eraan de ploeg Jurgen en Joni, die gisteren bij ons aan de slag was, te bedanken voor de keurige uitvoering van het werk, hun vriendelijkheid en in het bijzonder voor de zorg besteed aan het vermijden van beschadigingen en het opruimen van afval, hetgeen niet evident is in bewoonde ruimtes.

De Decker

De Decker

Schoten

Begin mei zijn jullie werkmannen bij mijn zoon komen injecteren, vlies hangen en komen bezetten. De vriendelijkheid en de properheid waar deze mensen te werk gingen was van die maten dat ik in de positieve zin verrast was. Dit had ik de laatste jaren niet meer meegemaakt chapeau. Na de werkzaamheden zag je nog niet dat de werken uitgevoerd waren zo proper opkuisen. Nu afwachten wat het resultaat is, maar heb er alle vertrouwen in. Als er mij iemands iets vraagt aangaande zulke werken weet ik wie aan te bevelen.

Van Cauwenbergh – Tscherwinka

Van Cauwenbergh – Tscherwinka

Elewijt

Bij deze even onze tevredenheid over jullie werk! Vochtbestrijding heel proper en zeer vriendelijk! Ook de mannen van de chape waren heel vriendelijk en hebben super werk verricht! Wij raden jullie zeker aan bij anderen…

Pro Future Consulting

Pro Future Consulting

Smetlede

Ik had het genoegen om via jullie mijn dak- en vloerisolatie te laten spuiten. Ondertussen ben ik al ruim 1.5 jaar aan het verbouwen en kwam dus al met veel collega's uit jullie sector in contact. Ik moet zeggen dat jullie service me vanaf de offerte tot de na-service ontzettend heeft verrast in de positieve zin. De jongen die is komen spuiten (vergeef me, maar hij stuurde mij m'n huis uit dus zijn naam is niet blijven hangen) was op en top professioneel en vriendelijk. Vandaag belde ik jullie kantoor en de dame aan de lijn was niet alleen uiterst sympathiek, ze bood me ook een oplossing voor mijn probleem en hield haar woord door me later in de namiddag weer te bellen zoals beloofd. Ik wil jullie dan ook graag bedanken op deze manier. Zonder twijfel zal ik jullie aanbevelen waar ik kan.

Christiaan Van De Velde

Christiaan Van De Velde

Sleidinge

Wij zijn uiterst tevreden over de uitgevoerde werken. De mannen waren stipt, korrekt en heel proper. Daarvoor zeker bedankt. We zullen de firma aanprijzen in onze vriendenkring.

Familie Lauwereys

Familie Lauwereys

Appelterre

Hartelijk dank voor de prachtige afwerking van onze woning, ik ben wel heel blij dat dat ook achter de rug is want die werken op mijn oude dag gaan me niet meer zo goed meer af.

Thierry Vermeir

Thierry Vermeir

Asse

De werken tegen opstijgend vocht heel proper uitgevoerd, het plakwerk van Jurgen is zo perfect dat de schilder binnenkort geen schuurwerk meer heeft!

Kathleen Van Hemelrijck

Kathleen Van Hemelrijck

Hamme

Aangenaam en leerrijk gesprek met de vertegenwoordiger. Aangename werkmensen over de vloer gekregen die alles mooi hebben afgewerkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het opstijgend vocht door de juiste firma hebben laten behandelen! 

Johan Dhooge

Johan Dhooge

Oosteeklo

Langs deze weg wil ik de mensen van Home-Solution bedanken voor het uitstekende werk verricht in de kelder te *****weg Eeklo. Zeer correct en gedienstig. Een echte aanrader voor wie niet alleen vocht maar ook vrij water in de kelder heeft. Bedankt.

Manja Seeuws

Manja Seeuws

Gentbrugge

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de werken zijn uitgevoerd, ook de netheid na afloop! Mond aan mond reclame zal dus een logisch gevolg zijn.

Frieda Mignon

Frieda Mignon

Geraardsbergen

Dank aan Bart en zijn ploeg voor de nagekomen belofte, de correcte uitvoering en het proper achterlaten van mijn huis. Dit is zeker een aan te raden firma!

Annick Lippens

Annick Lippens

Merelbeke

Bedankt Home Solution voor het mooie werk dat jullie vandaag bij ons leverden...Jurgen en Sam kwamen exact op het afgesproken uur toe, werkten heel proper, lieten geen stof of afval achter en leverden perfect plakwerk, en dit aan een eerlijke prijs. Ik kan Home Solution aan iedereen aanbevelen! 

Ilse De Ridder

Ilse De Ridder

Moorsel

Net onze muren laten injecteren door deze firma en heel tevreden over de uitvoerende ploeg!! Bedankt Yves en Jurgen om alles proper achter te laten. Bedankt Bart voor de snelle service! 

Katrien Penne

Katrien Penne

Ninove

Home Solution biedt beleefde vakmensen aan die de perfecte aanpak hadden bij vochtbehandeling! Met respect voor de werkomgeving verliep alles volgens afspraak en lieten de ruimte heel netjes achter. Zeer correcte mensen tegen eerlijke prijs. Ongetwijfeld een absolute topreferentie!  

Camiel Heremans

Camiel Heremans

Begijnendijk

Een pluim voor jullie werknemers!! Omdat wij zééééééér tevreden zijn om het fijne propere werk,en de klasse service!! Alsook de vriendelijke mensen : Jurgen, Sam, de andere zijn naam weet ik niet meer ...die wij leren kennen hebben nogmaals Bedankt!!!! 

Chris Bellon

Chris Bellon

Vilvoorde

Ik wou nog even meegeven dat ik zeer tevreden ben met de uitgevoerde werken. Ook mooi meegenomen is dat ze beiden zeer beleefd en vriendelijk waren. Zo wil ik nog wel werkvolk over de vloer krijgen! Ik vind dat het positieve ook eens mag gezegd worden!!  

Dirk Glorieux

Dirk Glorieux

Oudenaarde

We zijn tevreden over de uitgevoerde werken. Er waren paar kleine misverstanden (ivm storten van beton en twijfel over polieren), maar die werden meteen professioneel opgelost. Ook proficiat aan jullie werkmensen, we konden ze met alle vertrouwen alleen in huis laten werken, waren vriendelijk en ze ruimden alles mooi op. We hadden wel wat stof, maar dat is nu eenmaal niet te vermijden, kuisen is daar goed voor :)

Eric Foncke

Eric Foncke

Sint-Lievens-Houtem

Bedankt voor het nieuwjaarskaartje. We zijn nu bijna een jaar na de werken en ondanks dat er geen 100% garantie kon gegeven worden op de waterdichtheid van het te behandelen gedeelte van de kelder is er tot nu toe geen waterinfiltratie geweest. Een pluim voor de correctheid, de vriendelijkheid en propere manier van werken. 

Dieter Craeymeersch

Dieter Craeymeersch

Oostnieuwkerke

Ik wens met veel plezier mede te delen hoe goed de werken bij ons wel zijn uitgevoerd. Mensen waren zeer stipt op tijd, ze hebben het proper achtergelaten en de werken zijn vroeger afgerond dan voorzien, wat kan een mens nog meer vragen? De techniekers konden mij met raad en daad goed te woord staan op alle moeilijke vragen die ik op hen afvuurde, hiervoor zeker ook al een pluim! Echt een aanrader, en zoals al vermeld was, aan een zeer gunstige en eerlijke prijs. Indien ik nog mensen ken met gelijkaardige problemen zal ik jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor de vlotte en goede samenwerking.

Désirée Noble-Schyns

Désirée Noble-Schyns

Gent

Nu de werken achter de rug zijn, is het bijna niet meer voor te stellen wat een vochtig donker hol onze kelder ooit was. De vloer- en wanddrainage zijn heel mooi uitgevoerd door vriendelijke mensen die hier keihard hebben gewerkt en alles proper hebben achter gelaten. We zijn zeer tevreden en zullen reclame maken, want met de huidige regens..... 

Freddy Fauconier

Freddy Fauconier

Sint-Amandsberg

Onze oprechte dank voor de korrekt uitgevoerde werken. Het saldo van de factuur word morgen of dinsdag per overschrijving vereffend. Graag zouden wij willen vragen, om bij gelegenheid, iemand langs te sturen voor een klein lek tussen 2 verbindingsstukken in de afvoerbuis juist boven de pomp. (Verbinding aan muur waar de buis nu door loopt ). Gezien de buis stevig gedrukt zit tegen de muur riskeer ik het niet om er zelf enige isolatie tussen te duwen.

Michele Segal

Michele Segal

Schoten

Niets dan lof, stipt, professionele aanpak en vriendelijke, sympathieke werkers!

Wilfried Fouquaet

Wilfried Fouquaet

Grimbergen

Zeer goed team over de vloer gehad voor opstijgend vocht die alles in een vlot tempo afgekapt, ingeboord, ingespoten, geplakt en gepleisterd hebben. En dit zonder in te boeten aan de afwerking, wat uiteindelijk toch het belangrijkste is. Mooie verhouding prijs en kwaliteit, dus ik zou zeggen: hou deze formule zeker aan!

Wanyu Chen

Wanyu Chen

Gent

Home solution is stipt, correct, en vlot, ik ben zeer tevreden => al de tweede keer, volgende keer laat ik het werk ook zeker aan Home solution! 

Sophie Vandeplassche

Sophie Vandeplassche

Beveren-Leie

Dank voor de prima uitgevoerde werken bij ons thuis!

Caroline Arickx

Caroline Arickx

Merchtem

Dikke proficiat voor het hele Home Solution-team!!! Van verkoop tot afwerking helemaal TOP !!! 

Gino Andries

Gino Andries

Denderhoutem

Bedankt voor de puike afwerking!

Ineke Vandenbussche

Ineke Vandenbussche

Ineke Vandenbussche

Dank u wel voor de snelle interventie! Wil je nog eens doorgeven aan de mensen die komen plakken zijn dat ik zeer tevreden ben en dat ze zeer mooi werk geleverd hebben.

Els Devriendt

Els Devriendt

Gent

De werken zijn intussen achter de rug, waarvoor dank. Alles is vlot verlopen en het ziet er goed uit. De werkmannen waren stipt en correct.

Freddy Van Hollebeke

Freddy Van Hollebeke

Zottegem - 2/10/2017

Van harte bedankt voor het mooie en professionele werk (27-29 september 2017). Een applaus voor het team Bruno en Brian !

Willy Vander Beken

Willy Vander Beken

Brakel

Ik kan de firma aan iedereen aanbevelen het was allemaal correct van de eerst afspraak tot en met de uitvoering.

Marc Dereuse

Marc Dereuse

Asse

Ik ben heel tevreden over de werken die correct en proper uitgevoerd zijn volgens de beschrijving. Moest er eventueel in de nabije toekomst nog een probleem zijn( hopelijk niet ) zal ik onmiddellijk met jullie contact opnemen. 

Dirk Delrue

Dirk Delrue

Avelgem

Bedankt voor de  propere afwerking hopelijk is ons probleem nu voorgoed van de baan.

Steven Van Eyck

Steven Van Eyck

Haaltert

De keuze van aannemer is voor een particulier altijd een beetje een gok. Nu na uitvoering kan ik met zekerheid zeggen dat Home Solution de beste keuze was. Vriendelijke mensen die hun vak kennen en met veel passie uitvoeren. Correcte en duidelijke afspraken en zeer goeie service. Ik raad Home Solution aan iedereen aan.

Marijke Lorie

Marijke Lorie

Lede

Super tevreden! De werken zijn correct en proper uitgevoerd, heel beleefde werknemers, alles is vlot verlopen. Een echte aanrader, heb jullie firma al aanbevolen aan kennissen ...(Nicolas, k heb uw nummer gegeven ;-)) Gunstige prijs voor heel goede kwaliteit. Bedankt!

Gerda Palsterman

Gerda Palsterman

Gent

De mannen zijn net weg. Yves, Jens, Jurgen en Sam hebben de werken goed uitgevoerd. Ze waren erg beleefd en zorgden ervoor dat mijn katten niet konden ontsnappen. Nogmaals dank!

Guy Ghyselinck

Guy Ghyselinck

Gentbrugge

Prachtig werk, zeer professioneel en proper afgewerkte arbeid. Hadden dit al vroeger moeten doen. Personeel enorm vriendelijk en vakkundig, discreet en de opkuis is perfect. Prijs/kwaliteit is zeker verantwoord. Wij zullen jullie firma overal aanbevelen.