Luc DC

Luc DC

Gent - 20/7/2019

Hierbij nogmaals mijn dank en respect voor het perfecte werk van Franky. Een stielman naar mijn hart!

Brigitte DP

Brigitte DP

Sint-Andries - 15/7/2019

Wegens opstijgend vocht in enkele binnenmuren hebben wij beroep gedaan op uw firma. Met Bart T. bij uw firma hadden wij een goed contact. Hij is altijd bereid om extra uitleg te geven en volgt alles strikt op.
Vrijdag 12 juli heeft Frankie de werken uitgevoerd.  We waren verrast door de degelijkheid, snelheid en zeker ook de properheid waarmee de werken werden uitgevoerd. Vakmanschap!

Steffi B

Steffi B

Kerksken - 15/6/2018

Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening! Niet alleen werd er twee keer de tijd genomen om langs te komen voor een offerte te maken, er werd ook geluisterd naar onze wensen binnen het budget dat wij hadden.
Wij waren ook zeer enthousiast dat jullie persoonlijk voor de levering van de bouwdroger wouden zorgen. Ondanks dat dit via een andere firma moest worden aangevraagd. Een echte meerwaarde voor ons.
Het werk zelf is vlot en correct verlopen. Wij kunnen alleen maar zeggen: doe zo verder! Bedankt voor de fijne samenwerking

Freddy VH

Freddy VH

Zottegem - 3/10/2017

Van harte bedankt voor het mooie en professionele werk (27-29 september 2017). Een applaus voor het team Bruno en Brian !

Karin L

Karin L

Karin L

Bruno en Franky super mannen .. hebben gezweet en gezwoegd geen woorden voor..!
Top werkmannen en die vinden we niet veel meer..!
...
Wil jij hun nog eens zeer hartelijk bedanken !!!
Nu nog hopen dat het vocht weg blijft...
Maar echt Topmannen !!!

Stan VG

Stan VG

Stan VG

Bedankt voor uw tussenkomst.
Ik zal vandaag dan ook uw laatste factuur overschrijven.
PS: Anderzijds wil ik Jurgen en zijn collega's bedanken voor het geleverde werk en zeker ook Bart voor zijn inzet en betrokkenheid bij de uitvoering van deze werf.

Paul C

Paul C

Paul C

Beste, 
Vandaag heeft u firma een werknemer gestuurd om optrekkend vocht in de muur te behandelen.
En ik mag zeggen het is met veel zorg door de werknemer gedaan, echt vakwerk,  niets was te veel
Ik zal zeker jullie firma aanprijzen aan mensen met hetzelfde probleem .
En hopelijk is het vochtprobleem opgelost .
m.v.g. Paul

Steffi B - Airco Haaltert

Steffi B - Airco Haaltert

Steffi B - Airco Haaltert

Vandaag werd onze airco geĂŻnstalleerd. Wij zijn alweer zeer tevreden over jullie dienstverlening!
Is het mogelijk dat jullie ons nog eens contacteren ivm opstijgend vocht,
Joni heeft nog een plekje achter onze tv gevonden met het verschuiven van onze kast.
Bedankt :-).
Groetjes,
Steffi

Philip VH - Oetingen

Philip VH - Oetingen

Philip VH - Oetingen

Beste Bart
Zonet heb ik het saldo van de factuur betaald.
Het is resultaat van de ventilatie is verbazend. Geen vocht meer in de kamers, propere zuivere lucht!
Een tevreden huurder en huiseigenaar.
Bedankt voor de constructieve samenwerking en de snelle service!
Groeten
Philip

Dennis B

Dennis B

Dennis B

Graag wens ik via deze weg een dikke pluim te geven aan uw technieker die zeer goed en proper werk heeft verricht.

En hierboven zeer vriendelijk en goede info gekregen over de werking van het toestel.

Super service!

Nogmaals dank.

Denis

Maarten VW

Maarten VW

Maarten VW

Ik laat graag nog weten dat we tevreden zijn over de gedane werken. De werknemers waren vriendelijk en hebben goede uitleg gegeven.

Ook woensdag verliep alles vlot en correct. Kleine opmerking; beetje voorzichtig zijn met de beton uit de betonpomp, ik heb een tweetal dagen nadien gemerkt dat er spatten op onze klinkers en padverlichting waren. Gelukkig heb ik die kunnen verwijderen.

Nu is het nog afwachten of de ventilatie zijn werk zal doen zoals het moet. Natuurlijk moeten we dit een tijd afwachten. Hopelijk kan ik dan indien nodig nog vrijblijvend op jullie service rekenen.
Met vriendelijke groeten,

VW Maarten

Wim en Kathy

Wim en Kathy

Wim en Kathy

De communicatie verliep heel vlot en de afspraken werden correct nagekomen. De vertegenwoordiger dacht goed met ons mee om zo onnodige breekwerken en zichtbare kabelgoten tot een minimum te beperken. De techniekers voerden de werken met veel aandacht voor details uit.

Het resultaat is een minimale ingreep met hopelijk een maximaal effect bij een hittegolf.

We zijn echt super tevreden met onze keuze voor het rode designmodel, waardoor de airco helemaal past bij de rest van ons interieur.

Nog eens bedankt aan jou Bart, maar ook aan Yoni en Yannick.

mvg Wim &Kathy

Geert Vinck

Geert Vinck

Aalst

Ik heb deze morgen de factuur doorgestuurd naar mijn bankinstelling, zodat jullie deze week het geld krijgen overgeschreven.Ik wil nogmaals vermelden enorm tevreden te zijn van de gedane werken ( plaatsen airco installatie) vorige week door Home solution, en dan in het bijzonder van de 2 mensen die de installatie hebben uitgevoerd ( hun namen ken ik niet). 2 mensen die vriendelijk, hulpvaardig en service gericht waren, en vooral zeer proper werk hebben afgeleverd. Een groot pluspunt voor home solution.

Patrick van Geyt

Patrick van Geyt

Sint-Lievens-Houtem

Gisteren 11/06 zijn mijn muren behandeld tegen opstijgend vocht, ik wens nogmaals mijn dank uit te drukken voor de twee top stielmannen die deze job hebben uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten en perfect afgewerkt.

Eerst en vooral bedankt voor snelle Airco plaatsing.

Eerst en vooral bedankt voor snelle Airco plaatsing.

Eerst en vooral bedankt voor snelle Airco plaatsing.

Wij zijn super tevreden over uw werknemers die de plaatsing uitvoerden. Kennis van zaken, inzicht, nette afwerking en achterlaten van de woning. Een topteam, u mag er trots op zijn.  Wij zullen aan vrienden en kennissen u zeker aan bevelen als zij ook een plaatsing in overweging nemen. Zou u aan Bart kunnen vragen contact op te nemen. Hij zou ons na plaatsing nog een deskundige uitleg komen geven om energiezuinig te werken. Dank bij voorbaat en vriendelijke groeten.

Roel V

Roel V

Roel V

14/12/2019 - Ruim twee weken geleden zijn twee heel bekwame mannen de muren komen injecteren.
Het ziet er naar uit dat muren al wat beginnen uit te drogen.
We zijn heel tevreden van de service!
Vriendelijke groet
Roel

Dimitri V

Dimitri V

Dimitri V

13/12/2019 - Hallo,
Langs deze weg wil ik Patrick nog eens bedanken voor het mooie werk dat hij bij ons heeft uitgevoerd.
Hij kent ze werk heel goed,heel proper en zeer mooi de muren uitgeplakt. Bedankt daarvoor.
Mvg Dimi

Kelly VL - Ninove

Kelly VL - Ninove

Kelly VL - Ninove

16/12/2019 - De werken werden zeer netjes uitgevoerd. Toen ik 's avonds van mijn werk kwam, was het net of er niets gebeurd was. Top!

Karen R - Tielt-Winge

Karen R - Tielt-Winge

Karen R - Tielt-Winge

28 April 2018 - Bedankt Home Solution, jullie hebben geweldig werk geleverd! Alles verliep heel vlot, van het eerste bezoek tot en met de uitvoering van de werken. Duidelijke uitleg, rechtvaardige prijzen, super gemotiveerde werkmannen. Het herbepleisteren van mijn muren, na het injecteren en het plaatsen van een membraan, is tot in de puntjes afgewerkt. Alles werd ook (zo goed als mogelijk natuurlijk) proper achtergelaten. Ik ben alvast heel tevreden over jullie werk! Groetjes, Karen

Marleen M

Marleen M

Marleen M

17 October 2017 - Supervlot informatie gekregen en werken uitstekend uitgevoerd. De gevel werd gereinigd en een paar dagen erna ingesmeerd met Stormdry (vochtafstotend product!) Heel blij want alles is net en we zijn voor 15 jaar gerust!

Hendrik DR

Hendrik DR

Hendrik DR

5 Juni 2016 - Knap werk van de firma! Een aanrader! Alles perfect afgewerkt!

Maurizio B - Wijchmaal

Maurizio B - Wijchmaal

Maurizio B - Wijchmaal

Hallo,de werkmannen zijn net weg, Ze hebben het allemaal netjes opgeruimd en proper werk geleverd, dikke pluim voor Patrick die altijd vriendelijk was en goede tips heeft gegeven bij elke vraag die we hem stelden, en ook Bart was altijd direct bereikbaar als we hem belden met een vraag, als nu ons vochtprobleem opgelost is dan zal het een grote kopzorg minder zijn, Groetjes familie B*

Annick L

Annick L

Annick L

Beste,
Even een mailtje laten dat op vrijdag 3 april, 2 werkmannen van jullie prima werk hebben geleverd. Ze waren alle twee vriendelijk en legde ons alles perfect uit. Met de man die binnen heeft gewerkt heb ik, Annick, ook even gepraat en ik vertelde hem dat hij het echt proper heeft achtergelaten. Dat hoort zo zei hij. Maar we hebben al andere over de vloer gekregen waarbij dat niet het geval was. Dus een dikke đź‘Ťvoor hem.

Vera Fransen

Vera Fransen

Hofstade

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Frank Vander Linden

Frank Vander Linden

Asse

Home Solution doet zijn naam eer aan: ons vocht- en ventilatieprobleem is eenvoudig en efficiënt opgelost, door een vriendelijk en competent team. Dank!

Patrick Mees

Patrick Mees

Mortsel

Jullie hebben bij ons een drainagesysteem in kelder aangelegd , waarvoor dank. We overwegen om ook een ventilatiesysteem in ons huisje te voorzien, graag hadden we dit eens willen bekijken met jullie wat kan en wat dit kost?

Familie Cauwelier

Familie Cauwelier

Sint Pieters Brugge - 1/6/2016

Chris en Brian waren op 30 en 31 mei 2016 in de ****straat 41 voor vochtbestrijding in de gang en veranda. De 2de dag kwam Jeroen er bij. Alle 3 hebben oog voor detail, zeer tevreden over de uitgevoerde werken en ze hanteren ook een gezonde leuze: "vreugde hebben op de werkvloer". Door deze positieve ingesteldheid zijn zij het uithangsbord van de firma Home Solution en tevens een voorbeeld voor anderen!

Anne De Craan

Anne De Craan

Haacht - 6/7/2016

Hou die twee gasten want zo vinden jullie er weinig !!! werken vlot en goed. Het werk dat ze verrichten is prachtig al zijn de omstandig moeilijk waarin ze het moeten uitvoeren. Geef je zelf goede raad. Ze verdienen dat men aanbevelen. Moest ik deze firma terug laten komen voor andere werken laat men deze 2 terug komen. Heb er vol vertrouwen in kennen hun vak weten wat ze doen. Hartelijk dank aan je Benny en Joris en wie weet tot …..!

Karen Van Den Eede

Karen Van Den Eede

Lokeren - 24/4/2016

Een absolute aanrader, stipte en correcte uitvoering van de werken, alles netjes (in de mate van het mogelijke ;-) achtergelaten, beleefd, vriendelijk, kortom: blij dat het toch nog kan op deze manier. Service en dienstverlening staan voorop bij deze jongens. Joni, en het HS-team, van harte bedankt.

Nadine Gillis

Nadine Gillis

Bredene - 22/5/2016

Wij wonen in een woning in houtskelet omzet met stenen. Doordat onze badkamer ingesloten is, was het heel moeilijk voor het verwijderen van damp. Door aanraden van vrienden zijn wij bij Home Solution terechtgekomen. Donderdag is een ventilatietoestel geplaatst. Dit werkt super en is het geen probleem meer wanneer iemand de douche gebruikt, zich te spiegelen. Je voelt ook de frisheid van de verse lucht die aangevoerd wordt. Alles werkt zonder lawaai of hinder door de luchtcirculatie. Home Solution is een echte aanrader. Deze heeft dit niet alleen te danken aan het goede materiaal dat gebruikt wordt maar ook aan de installateurs. Alles is met zorg en professionele kennis geplaatst door Jowi en zijn broer. Zeer vriendelijke mensen. Zelfs ondanks het boren van gaten in de verschillende kamers, hadden we geen schade en geen stofje vuil. Dank u voor het goede werk.

Tania Jordens

Tania Jordens

Muizen - 15/4/2016

Zeer tevreden over de uitgevoerde werken ! Alles volgens afspraak. De beste oplossing voor de klant gezocht en bovendien een supervriendelijke en beleefde Joni ! Een verademing in deze tijden ! Dikke merci !

Steven Devos

Steven Devos

Molenstede - 11/3/2016

Even melden dat we zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken door Home Solution. Trouwens ook mooi afgewerkt en tevens vriendelijke werkmannen. Waar andere firma's met woekerprijzen zwaaien doet Home Solution een betaalbaar voorstel. Door hun wanddrainage is mijn kelder droog en heb ik geen last meer van dat vervelende grondwater. Dikke mercie mannen!!

Dany en Dora Maes-De Wilde

Dany en Dora Maes-De Wilde

Sint-Gillis-Waas

We willen onze dank betuigen aan de firma Home Solutions: 1. voor de correcte afspraken 2. voor de correcte prijsberekening 3. voor het super team dat bij ons te werk gesteld was. Onder leiding van Joni De Lauw en compagnon, ze hebben er een heel moeilijke klus aan gehad. Tussen spanten kruipen, waar eigenlijk maar plaats was voor een kind door te komen, (waar andere firma's zouden afhaken), Je moet het maar doen, in die omstandigheden. Nogmaals hartelijk dank! We gaan er nu de vruchten van dragen!

Jan Butaye

Jan Butaye

Buizingen

Vandaag zijn Sam en Manu onze muren komen behandelen tegen opstijgend vocht. De belofte van René werd daadwerkelijk ingelost. René heeft ons professioneel en gedetailleerd ingelicht over de uit te voeren werken. Het geleverde werk was tot in de details verzorgd en werd op een zeer propere manier uitgevoerd. De afgewerkte muur was zo glad als het granieten werkblad van de keuken. Bovendien hebben deze twee kerels plezier in hun werk en met elkaar wat de werken aangenaam maakt. Sam en Manu en ook Home Solution, bedankt voor de afgeleverde kwaliteit van de werken. Een echte aanrader.

Frans Van de Voorde

Frans Van de Voorde

Buggenhout

Gisteren heeft Steven en zijn collega ons dak kom isoleren door het op te spuiten met Pur. Wat een prima werk heeft opgeleverd ze zijn niet in alleen toppers in hun vak maar ook heel vriendelijke en beleefd. Ik zal met plezier deze firma aanraden.

Monique Eggermont

Monique Eggermont

Gentbrugge

Dit mailtje, speciaal om mijn appreciatie voor het team van" Kristof" te benadrukken. De werken zijn met uiterste zorg, perfecte afwerking en tevens heel enthousiast uitgevoerd! Het is een team die de binnenwerken tot een uitstekend resultaat gebracht hebben. Van zo een team ben ik uiterst tevreden... met deze mensen ben je verzekerd van tevreden klanten! waarvoor ook ik jou bedank dat u ze bij mij hebt gestuurd!

Wesley Boschmans

Wesley Boschmans

Scherpenheuvel

Ik heb met veel plezier het resterende bedrag betaald. Echt knap werk nu!

De Roo

De Roo

Gentbrugge

Het probleem met de afstandsbediening werd vandaag door Joni en zijn collega perfect opgelost. Afstandsbediening deed het werkelijk niet goed en werd vervangen, waarvoor dank.

Gregory

Gregory

Alsemberg

Juist offerte laten maken door RenĂ© Roosens voor een vochtprobleem in mijn kelder. Vriendelijke en ervaren persoon, kent zijn wereldje wel degelijk, draait niet rond de pot maar overtuigt u voor de juiste aanpak van u probleem. Tot binnenkort Home Solution! 

Carine Maes

Carine Maes

Wingene

Via deze mail wil jullie bedanken voor het mooie werk van de herstellingen. Het dichten van de gaten net als de opkuis is heel netjes. 

Botteldooren

Botteldooren

Brakel

Uw medewerkers zijn heden de afwerking komen verrichten van de isolatie van mijn zolder. Mag ik U vragen hen te bedanken voor de correct uitgevoerde werken, goede werkers, beleefd en vriendelijk. 

De Greef

De Greef

Dworp

Wij houden eraan de ploeg Jurgen en Joni, die gisteren bij ons aan de slag was, te bedanken voor de keurige uitvoering van het werk, hun vriendelijkheid en in het bijzonder voor de zorg besteed aan het vermijden van beschadigingen en het opruimen van afval, hetgeen niet evident is in bewoonde ruimtes.

De Decker

De Decker

Schoten

Begin mei zijn jullie werkmannen bij mijn zoon komen injecteren, vlies hangen en komen bezetten. De vriendelijkheid en de properheid waar deze mensen te werk gingen was van die maten dat ik in de positieve zin verrast was. Dit had ik de laatste jaren niet meer meegemaakt chapeau. Na de werkzaamheden zag je nog niet dat de werken uitgevoerd waren zo proper opkuisen. Nu afwachten wat het resultaat is, maar heb er alle vertrouwen in. Als er mij iemands iets vraagt aangaande zulke werken weet ik wie aan te bevelen.

Van Cauwenbergh – Tscherwinka

Van Cauwenbergh – Tscherwinka

Elewijt

Bij deze even onze tevredenheid over jullie werk! Vochtbestrijding heel proper en zeer vriendelijk! Ook de mannen van de chape waren heel vriendelijk en hebben super werk verricht! Wij raden jullie zeker aan bij anderen…

Pro Future Consulting

Pro Future Consulting

Smetlede

Ik had het genoegen om via jullie mijn dak- en vloerisolatie te laten spuiten. Ondertussen ben ik al ruim 1.5 jaar aan het verbouwen en kwam dus al met veel collega's uit jullie sector in contact. Ik moet zeggen dat jullie service me vanaf de offerte tot de na-service ontzettend heeft verrast in de positieve zin. De jongen die is komen spuiten (vergeef me, maar hij stuurde mij m'n huis uit dus zijn naam is niet blijven hangen) was op en top professioneel en vriendelijk. Vandaag belde ik jullie kantoor en de dame aan de lijn was niet alleen uiterst sympathiek, ze bood me ook een oplossing voor mijn probleem en hield haar woord door me later in de namiddag weer te bellen zoals beloofd. Ik wil jullie dan ook graag bedanken op deze manier. Zonder twijfel zal ik jullie aanbevelen waar ik kan.

Christiaan Van De Velde

Christiaan Van De Velde

Sleidinge

Wij zijn uiterst tevreden over de uitgevoerde werken. De mannen waren stipt, korrekt en heel proper. Daarvoor zeker bedankt. We zullen de firma aanprijzen in onze vriendenkring.

Familie Lauwereys

Familie Lauwereys

Appelterre

Hartelijk dank voor de prachtige afwerking van onze woning, ik ben wel heel blij dat dat ook achter de rug is want die werken op mijn oude dag gaan me niet meer zo goed meer af.

Thierry Vermeir

Thierry Vermeir

Asse

De werken tegen opstijgend vocht heel proper uitgevoerd, het plakwerk van Jurgen is zo perfect dat de schilder binnenkort geen schuurwerk meer heeft!

Kathleen Van Hemelrijck

Kathleen Van Hemelrijck

Hamme

Aangenaam en leerrijk gesprek met de vertegenwoordiger. Aangename werkmensen over de vloer gekregen die alles mooi hebben afgewerkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het opstijgend vocht door de juiste firma hebben laten behandelen! 

Johan Dhooge

Johan Dhooge

Oosteeklo

Langs deze weg wil ik de mensen van Home-Solution bedanken voor het uitstekende werk verricht in de kelder te *****weg Eeklo. Zeer correct en gedienstig. Een echte aanrader voor wie niet alleen vocht maar ook vrij water in de kelder heeft. Bedankt.

Manja Seeuws

Manja Seeuws

Gentbrugge

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de werken zijn uitgevoerd, ook de netheid na afloop! Mond aan mond reclame zal dus een logisch gevolg zijn.

Frieda Mignon

Frieda Mignon

Geraardsbergen

Dank aan Bart en zijn ploeg voor de nagekomen belofte, de correcte uitvoering en het proper achterlaten van mijn huis. Dit is zeker een aan te raden firma!

Annick Lippens

Annick Lippens

Merelbeke

Bedankt Home Solution voor het mooie werk dat jullie vandaag bij ons leverden...Jurgen en Sam kwamen exact op het afgesproken uur toe, werkten heel proper, lieten geen stof of afval achter en leverden perfect plakwerk, en dit aan een eerlijke prijs. Ik kan Home Solution aan iedereen aanbevelen! 

Ilse De Ridder

Ilse De Ridder

Moorsel

Net onze muren laten injecteren door deze firma en heel tevreden over de uitvoerende ploeg!! Bedankt Yves en Jurgen om alles proper achter te laten. Bedankt Bart voor de snelle service! 

Katrien Penne

Katrien Penne

Ninove

Home Solution biedt beleefde vakmensen aan die de perfecte aanpak hadden bij vochtbehandeling! Met respect voor de werkomgeving verliep alles volgens afspraak en lieten de ruimte heel netjes achter. Zeer correcte mensen tegen eerlijke prijs. Ongetwijfeld een absolute topreferentie!  

Camiel Heremans

Camiel Heremans

Begijnendijk

Een pluim voor jullie werknemers!! Omdat wij zĂ©Ă©Ă©Ă©Ă©Ă©Ă©r tevreden zijn om het fijne propere werk,en de klasse service!! Alsook de vriendelijke mensen : Jurgen, Sam, de andere zijn naam weet ik niet meer ...die wij leren kennen hebben nogmaals Bedankt!!!! 

Chris Bellon

Chris Bellon

Vilvoorde

Ik wou nog even meegeven dat ik zeer tevreden ben met de uitgevoerde werken. Ook mooi meegenomen is dat ze beiden zeer beleefd en vriendelijk waren. Zo wil ik nog wel werkvolk over de vloer krijgen! Ik vind dat het positieve ook eens mag gezegd worden!!  

Dirk Glorieux

Dirk Glorieux

Oudenaarde

We zijn tevreden over de uitgevoerde werken. Er waren paar kleine misverstanden (ivm storten van beton en twijfel over polieren), maar die werden meteen professioneel opgelost. Ook proficiat aan jullie werkmensen, we konden ze met alle vertrouwen alleen in huis laten werken, waren vriendelijk en ze ruimden alles mooi op. We hadden wel wat stof, maar dat is nu eenmaal niet te vermijden, kuisen is daar goed voor :)

Eric Foncke

Eric Foncke

Sint-Lievens-Houtem

Bedankt voor het nieuwjaarskaartje. We zijn nu bijna een jaar na de werken en ondanks dat er geen 100% garantie kon gegeven worden op de waterdichtheid van het te behandelen gedeelte van de kelder is er tot nu toe geen waterinfiltratie geweest. Een pluim voor de correctheid, de vriendelijkheid en propere manier van werken. 

Dieter Craeymeersch

Dieter Craeymeersch

Oostnieuwkerke

Ik wens met veel plezier mede te delen hoe goed de werken bij ons wel zijn uitgevoerd. Mensen waren zeer stipt op tijd, ze hebben het proper achtergelaten en de werken zijn vroeger afgerond dan voorzien, wat kan een mens nog meer vragen? De techniekers konden mij met raad en daad goed te woord staan op alle moeilijke vragen die ik op hen afvuurde, hiervoor zeker ook al een pluim! Echt een aanrader, en zoals al vermeld was, aan een zeer gunstige en eerlijke prijs. Indien ik nog mensen ken met gelijkaardige problemen zal ik jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor de vlotte en goede samenwerking.

Désirée Noble-Schyns

Désirée Noble-Schyns

Gent

Nu de werken achter de rug zijn, is het bijna niet meer voor te stellen wat een vochtig donker hol onze kelder ooit was. De vloer- en wanddrainage zijn heel mooi uitgevoerd door vriendelijke mensen die hier keihard hebben gewerkt en alles proper hebben achter gelaten. We zijn zeer tevreden en zullen reclame maken, want met de huidige regens..... 

Freddy Fauconier

Freddy Fauconier

Sint-Amandsberg

Onze oprechte dank voor de korrekt uitgevoerde werken. Het saldo van de factuur word morgen of dinsdag per overschrijving vereffend. Graag zouden wij willen vragen, om bij gelegenheid, iemand langs te sturen voor een klein lek tussen 2 verbindingsstukken in de afvoerbuis juist boven de pomp. (Verbinding aan muur waar de buis nu door loopt ). Gezien de buis stevig gedrukt zit tegen de muur riskeer ik het niet om er zelf enige isolatie tussen te duwen.

Michele Segal

Michele Segal

Schoten

Niets dan lof, stipt, professionele aanpak en vriendelijke, sympathieke werkers!

Wilfried Fouquaet

Wilfried Fouquaet

Grimbergen

Zeer goed team over de vloer gehad voor opstijgend vocht die alles in een vlot tempo afgekapt, ingeboord, ingespoten, geplakt en gepleisterd hebben. En dit zonder in te boeten aan de afwerking, wat uiteindelijk toch het belangrijkste is. Mooie verhouding prijs en kwaliteit, dus ik zou zeggen: hou deze formule zeker aan!

Wanyu Chen

Wanyu Chen

Gent

Home solution is stipt, correct, en vlot, ik ben zeer tevreden => al de tweede keer, volgende keer laat ik het werk ook zeker aan Home solution! 

Sophie Vandeplassche

Sophie Vandeplassche

Beveren-Leie

Dank voor de prima uitgevoerde werken bij ons thuis!

Caroline Arickx

Caroline Arickx

Merchtem

Dikke proficiat voor het hele Home Solution-team!!! Van verkoop tot afwerking helemaal TOP !!! 

Gino Andries

Gino Andries

Denderhoutem

Bedankt voor de puike afwerking!

Ineke Vandenbussche

Ineke Vandenbussche

Ineke Vandenbussche

Dank u wel voor de snelle interventie! Wil je nog eens doorgeven aan de mensen die komen plakken zijn dat ik zeer tevreden ben en dat ze zeer mooi werk geleverd hebben.

Els Devriendt

Els Devriendt

Gent

De werken zijn intussen achter de rug, waarvoor dank. Alles is vlot verlopen en het ziet er goed uit. De werkmannen waren stipt en correct.

Freddy Van Hollebeke

Freddy Van Hollebeke

Zottegem - 2/10/2017

Van harte bedankt voor het mooie en professionele werk (27-29 september 2017). Een applaus voor het team Bruno en Brian !

Willy Vander Beken

Willy Vander Beken

Brakel

Ik kan de firma aan iedereen aanbevelen het was allemaal correct van de eerst afspraak tot en met de uitvoering.

Marc Dereuse

Marc Dereuse

Asse

Ik ben heel tevreden over de werken die correct en proper uitgevoerd zijn volgens de beschrijving. Moest er eventueel in de nabije toekomst nog een probleem zijn( hopelijk niet ) zal ik onmiddellijk met jullie contact opnemen. 

Dirk Delrue

Dirk Delrue

Avelgem

Bedankt voor de  propere afwerking hopelijk is ons probleem nu voorgoed van de baan.

Steven Van Eyck

Steven Van Eyck

Haaltert

De keuze van aannemer is voor een particulier altijd een beetje een gok. Nu na uitvoering kan ik met zekerheid zeggen dat Home Solution de beste keuze was. Vriendelijke mensen die hun vak kennen en met veel passie uitvoeren. Correcte en duidelijke afspraken en zeer goeie service. Ik raad Home Solution aan iedereen aan.

Marijke Lorie

Marijke Lorie

Lede

Super tevreden! De werken zijn correct en proper uitgevoerd, heel beleefde werknemers, alles is vlot verlopen. Een echte aanrader, heb jullie firma al aanbevolen aan kennissen ...(Nicolas, k heb uw nummer gegeven ;-)) Gunstige prijs voor heel goede kwaliteit. Bedankt!

Gerda Palsterman

Gerda Palsterman

Gent

De mannen zijn net weg. Yves, Jens, Jurgen en Sam hebben de werken goed uitgevoerd. Ze waren erg beleefd en zorgden ervoor dat mijn katten niet konden ontsnappen. Nogmaals dank!

Guy Ghyselinck

Guy Ghyselinck

Gentbrugge

Prachtig werk, zeer professioneel en proper afgewerkte arbeid. Hadden dit al vroeger moeten doen. Personeel enorm vriendelijk en vakkundig, discreet en de opkuis is perfect. Prijs/kwaliteit is zeker verantwoord. Wij zullen jullie firma overal aanbevelen.