• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Werkwijze Home-Solution

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Onze werkwijze in 5 stappen

1. Afspraak met onze specialist

Maak een afspraak met één van onze technisch adviseurs. Zij zijn ervaren en worden ook nog eens permanent getraind om voor uw probleem de juiste diagnose te kunnen stellen en een oplossing op uw maat te kunnen voorstellen. Bovendien doen we dit geheel vrijblijvend: de diagnose is gratis!

2. Correcte diagnose en offerte op uw maat

De adviseur kan u op basis van een correcte diagnose snel een volledig voorstel en scherpe prijsofferte toesturen met daarbij alle technische gegevens die u moet weten om met kennis van zaken te kunnen beslissen. Deze oplossing is steeds gebaseerd op het probleem dat zich voordoet en houdt rekening met alle omstandigheden om een doetreffend resultaat te garanderen.

3. Uw akkoord met de oplossing en offerte

Als u het eens bent met ons voorstel van aanpak en de offerte doen we een laatste nazicht en leggen alles vast in de planning. Kort voor de uitvoering wordt u eventueel nog herinnerd aan de voorbereidende werken die door u uit te voeren zijn zoals parkeerplaats voorzien, de ruimte opruimen.

4. Professionele uitvoering en oplevering

Onze eigen werkploeg komt op de afgesproken dag bij u langs. De ruimte wordt voorbereid om zo netjes mogelijk te werken en dan wordt het werk volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Uiteraard laten zij alles netjes opgeruimd achter zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Op het einde van de werken stelt de werfleider met u een proces verbaal op over de uitvoering van de werken.

5. Afhandeling en genieten van het gewenste resultaat

Gewenst resultaat. Vanaf nu kunt u genieten van het resultaat! Uiteraard krijgt u nog informatie over hoe u het beste effect kunt bekomen. Wij blijven tot uw beschikking mocht u nog vragen hebben. Onze garantie garandeert dat u zorgeloos kunt genieten van het resultaat.

Samenwerken met ons? Vraag je gratis plaatsbezoek aan →Contacteer onze technische adviseur, vrijblijvend !

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie