• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie, airco en isolatie

Welke producten gebruiken tegen opstijgend vocht?

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Welke producten gebruiken tegen opstijgend vocht?

Welke producten gebruiken tegen opstijgend vocht?

De injectiegel die Home Solution gebruikt is op en top een professioneel product met de ideale concentratie aan actief ingrediënt. Ook de manier van verwerken is uniek en gericht op doeltreffendheid. De speciaal ontworpen verpakking maakt overgieten en omroeren overbodig. Doordat we een volledig gesloten verwerkingseenheid gebruiken blijft de gel steeds afgesloten van de lucht en gaat zijn werking pas in op het moment dat de gel in de muur gespoten wordt !
Dankzij onze injectiegel beschikken we dan ook over de meest professionele en effectieve manier om vochtige muren en opstijgend vocht aan te pakken.

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Waarom wij injectiegel gebruiken tegen opstijgend vocht

  • Onze speciaal ontwikkelde hydrofoberende emulsiegel heeft een optimale werking door efficiënte verhoudingen aan actieve stoffen.
  • We brengen kleine precies te bepalen hoeveelheden werkende stof in, waardoor we de wachttijd tot verzadiging beperken en de muur sneller droogt.
  • We boren horizontaal in de mortellaag : het is de mortel die het water transporteert en niet de steen. Daarom is onze injectiegel ook efficiënt toepasbaar in met vocht verzadigd metselwerk.
  • Er is een optimale diffusie van de injectiegel via het aanwezige muurvocht in de mortellaag en de stenen door de dampfase van de silanen.
  • Onze injectiegel is werkzaam op volle baksteen, holle baksteen, snelbouwsteen, poroton, betonsteen, cellenbeton, kalkzandsteen, natuursteen.
  • Onze injectiegel is mens- en milieuvriendelijk: geurloos, niet bijtend en niet ontvlambaar en dus bruikbaar in bewoonde ruimten

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Download onze infogids: Eerste hulp bij vocht in huis

Last van vocht in huis? Ontdek in onze gratis gids hoe u zelf vochtproblemen kunt opsporen en herkennen.
Naam*
E-mail*

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie