• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Vochtbestrijding in Oost Vlaanderen

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Vochtbestrijding in Oost Vlaanderen

Vochtbestrijding in Oost Vlaanderen

Woont u in Oost Vlaanderen en heeft u een vochtprobleem? Dan kunt u altijd bij Home Solution terecht voor het bestrijden van alle soorten vocht in huis. Vochtproblemen zijn talrijk en vaak gecompliceerd, waardoor het in de meeste gevallen een onbegonnen zaak is hier zelf mee aan de slag te gaan. In dit artikel vindt u meer over onze diensten op dit gebied en hoe vochtbestrijding in Oost Vlaanderen u kan helpen.

Vochtbestrijding in Oost Vlaanderen: wat is dat?

Vochtbestrijding is een verzamelterm voor een hele brede keur aan methoden, die komaf maken met vochtproblemen. Het gaat om vochtproblemen die zowel binnenshuis als buitenshuis kunnen ontstaan en diverse oorzaken kennen. Om dergelijke problemen aan te pakken is een grondige diagnose nodig, omdat elke vochtbestrijdingsmethode precies toegespitst is op een bepaald vochtprobleem.

Bij een dergelijke vochtdiagnose zullen wij uw gehele huis nalopen, zowel van binnen als van buiten. Daarbij gaan wij op zoek naar zwakke plekken in uw woning, mankementen, lekkages, vocht in de muren en ook letten wij op de relatieve luchtvochtigheidsgraad. Vochtproblemen kunnen zowel intern als extern ontstaan en een goede diagnose is van groot belang voor het kiezen van de juiste methode.

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor deskundig advies

Welke soorten vochtproblemen kunnen wij verhelpen in Oost Vlaanderen?

Nadat de diagnose is voltooid, informeren wij u over onze bevindingen. Deze kunnen uiteen lopen, omdat er behoorlijk wat vochtproblemen bestaan. U kunt daarbij denken aan scenario’s als:

Het zijn dus nogal wat zaken, waar u mee te maken kunt krijgen! En veel vochtproblemen kunnen elkaar overlappen, zoals condens in combinatie met schimmel en opstijgend vocht in combinatie met muurzouten. Kortom: schakel ten allen tijde ene specialist in als u verzekerd wilt zijn van een goed resultaat na het toepassen van vochtbestrijding.

Hoe sneller u actie onderneemt, hoe beter

Vochtproblemen kennen een bepaald verloop. Na een bepaalde periode zal de schade als gevolg door een vochtprobleem steeds groter worden. Oppervlakken worden steeds natter en raken verzadigd, waardoor het vocht zich zal verspreiden. Hierdoor kunnen ook uw spullen beschadigd raken en het is tevens niet goed voor uw gezondheid, om in een veel te vochtige woning te zitten. Hoe sneller u iets doet hoe beter, is het credo. Om uzelf en uw woning te beschermen.

Home Solution maakt korte metten met vocht in huis!

Bij Home Solution kunt u terecht voor een groot pakket aan diensten op het gebied van vochtbestrijding in Oost Vlaanderen, die zowel op zichzelf als in combinatie met elkaar kunnen worden toegepast. Wij zullen in eider geval altijd een diagnose uitvoeren, de uitslag aan u voorleggen en daarna natuurlijk ook een offerte geheel op maat voor u maken.

Aan de hand daarvan bespreken wij met u wat de beste methode voor vochtbestrijding, zodat het vochtprobleem efficiënt en doeltreffend wordt aangepakt. En u daarna weer jarenlang kunt genieten van een fris, gezond en droog huis. Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende afspraak, ons deskundige team staat altijd voor u klaar. Bel ons gratis op 0800/26.004, wij helpen u graag voor vochtbestrijding in heel Oost Vlaanderen.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie