• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Gevelwerken

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Gevelwerken met crepi en gevelisolatie vanaf 80 m²

Home Solution is uw partner bij uitstek wanneer uw gevel aan renovatie of opfrissing toe is. De gevel is natuurlijk het meest in het oog springende van je woning. Een gevel die vuil staat of beschadigingen vertoont is natuurlijk niet netjes voor jezelf en voor je omgeving. Het geeft nu eenmaal geen positieve indruk. Wij helpen u graag van gevelreiniging tot gevelisolatie en nieuwe gevelbekleding. Hier vindt u alvast een overzicht van onze soorten gevelwerken.

Gevelwerken nodig? Maak vrijblijvend een afspraak →Contacteer ons voor een gratis offerte

Spring snel naar: Mogelijke gevelproblemen - Welke soorten gevelwerken doen wij? - Crepi

Het is dus belangrijk om uw gevel in optimale staat te houden. Niet alleen voor het esthetische aspect, maar ook om bijvoorbeeld vochtproblemen te voorkomen op lange termijn. En een derde reden om werk te maken van uw gevel is ongetwijfeld om energie te besparen. Met gevelisolatie maak je jouw woning aanzienlijk zuiniger op een efficiënte manier. Bij onze gevelprojecten bekijken we graag de meest geschikte isolatiemogelijkheden voor jouw buitenmuren.
Bel ons op het gratis nummer 0800/26.004, wij komen bij u langs om uw woning grondig te inspecteren.

gevelrenovatie home solution

Mogelijke gevelproblemen

Er zijn enkele frequente vochtproblemen op de gevel die u vrijwel direct kunt herkennen.
Vochtige muren zijn natuurlijk het meest voor de hand liggende. Vochtige buitenmuren of een natte gevel wordt veroorzaakt door doorslaand vocht van neerslag of vorst. De gevel is niet meer voldoende waterdicht en het materiaal gaat het vocht beginnen opnemen. Wanneer dit probleem lang niet wordt aangepakt, kan het vocht zich opstapelen en zich een weg banen naar de binnenmuren.

Het vocht in de gevel kan dan ook een aantal secundaire vochtproblemen veroorzaken, zoals salpeter en zouten in de muren. Deze vochtproblemen uiten zich in verschillende soorten aanslag op uw muren, dit kan variëren van een witte aanslag tot zwarte plekken. Ziet u iets dergelijks? Onderneem dan actie om uw huis te beschermen, wij helpen u graag!

Vraag uw gratis geveldiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Welke soorten gevelwerken doen wij?

U kunt op ons rekenen voor een brede waaier aan gevelwerken vanaf 80 m². Hieronder vind je alvast een overzichtstabel. De prijzen lopen zoals u ziet sterk uiteen. Iedere gevel is anders en vaak worden ook bepaalde werken deels gecombineerd, denk maar aan gevelisolatie met een crepi afwerking of een gevelreiniging met een hydrofuge. Een aantal combinaties zijn reeds meegenomen binnen de geschetste prijsbereiken. Daarom liggen de prijzen per vierkante meter dus nogal ver uiteen. Voor een precieze schatting komen we best eerst vrijblijvend bij u langs om alle werken in kaart te brengen.

Type gevelwerk Prijsindicatie
Gevelreiniging € 8 - € 20 per m²
Hydrofuge € 8 - € 15 per m²
Injecteren buitenmuren € 95 - € 120 per m²
Gevelisolatie langs buiten € 100 - € 150 per m²
Crepi gevelafwerking € 65 - € 120 per m²
Steenstrips gevelafwerking € 150 - € 250 per m²

Crepi

Bij de gevelafwerking kan u bij ons rekenen op crepi. Dit is een sierpleister voor de gevel die zich uitstekend laat combineren met een gevelisolatie langs de buitenkant omdat je rechtstreeks op de isolatieplaten kunt gaan afwerken. Gevelbepleistering is interessant wanneer je houdt van een strak en eigentijds uitzicht.

Ook inzake gevelbescherming scoort deze afwerking zeer goed, de gevelstenen worden immers volledig bedekt en de crepi zelf wordt ook afgewerkt met een vuil- en waterafstotende coating om de gevel voor lange tijd goed te houden. 

Steenstrips

Steenstrips zijn in feite dun gezaagde stenen die tegen de gevel worden geplakt als afwerking. Qua uitzicht krijg je op die manier dezelfde look als een echte stenen gevel, maar dan op een andere manier. Steenstrips worden vaak gekozen om de gevel toch een authentiek uitzicht te geven na het plaatsen van gevelisolatie. De steenstrips kunnen namelijk op de isolatieplaten worden aangebracht. Op die manier bespaar je natuurlijk wat plaats en wordt de gevel niet onnodig breder, wat je met een extra rij volle stenen voor de isolatie wel zou hebben. Steenstrips zijn beschikbaar in heel wat uitvoeringen en kleuren.

Gevelwerken nodig? Home Solution helpt u graag!

Naast deze voorbeelden beschikken wij over nog vele andere methoden om uw huis weer helemaal op te frissen, precies toegespitst op uw specifieke situatie.
Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Home Solution. Of bel ons op het gratis nummer 0800/26.004 en vraag om een gratis geveldiagnose.

Vraag uw gratis geveldiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie