• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie, airco en isolatie

Vochtbestrijding in Deurle | Last van vocht in je woning?

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Vochtbestrijding in Deurle

Woont u in Deurle en heeft u last van vocht in huis? Home Solution maakt uw woning weer helemaal vochtvrij!
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vochtbestrijding kunnen wij u helpen bij een grote waaier aan vochtproblemen zoals condensatie, doorslaand vocht, opstijgend vocht, vocht in de kelder, lekkages, een te hoge luchtvochtigheid, en ook secundaire vochtproblemen zoals schimmelvorming en muurzouten.

Vochtproblemen
kunnen in huis heel wat schade aanrichten, vooral als deze lang onbehandeld blijven. Vele soorten vochtproblemen zijn helaas niet altijd even gemakkelijk te herkennen. Vaak ziet u wel dat er iets aan de hand is, maar wat de precieze oorzaak is, is niet altijd duidelijk.

Vertrouw daarom op de expertise van een vochtexpert voor een efficiënte vochtbestrijding. Home Solution komt bij u langs in Deurle. Aan de hand van een GRATIS vochtanalyse kunnen we u vertellen waardoor het vochtprobleem in uw woning ontstaat, en vooral, wat u ertegen kan doen. 

Vraag nu uw GRATIS vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing tegen vochtproblemen!

Vochtige muren in Deurle?

Heeft u vochtplekken op uw muren gevonden? Geen aangename verrassing. Vochtige muren kunnen het gevolg zijn van velerlei vochtproblemen, die soms gedurende een lange poos ongezien voort kunnen duren.

Misschien is de relatieve luchtvochtigheid in uw woning aan de hoge kant, iets dat vaak gepaard gaat met condensatieproblemen. In dat geval zal het aanwezige vocht in de lucht zich vastklampen aan de oppervlakken in een ruimte. Initieel zijn dit vaak gladde oppervlakken zoals ramen en spiegels. Maar na verloop van tijd kan het vocht ook in uw wanden trekken, waardoor u zult merken dat deze niet goed meer uitdrogen.

Ook kan de oorzaak extern van aard zijn, zoals opstijgend vocht of doorslaand vocht. Opstijgend vocht wordt vaak veroorzaakt door vochtproblemen die de lagere verdiepingen van uw woning aantasten, zoals het ontbreken van een spouwmuur of een natte kelder. Het vocht zal de aldaar aanwezige materialen en oppervlakken verzadigen, waarna het als het ware stijgt naar hogere verdiepingen.

Doorslaand vocht betreft vocht dat via uw gevel naar binnen doorslaat en uw binnenmuren op die manier bereikt. Beide situaties kunnen zorgen voor vocht in uw huis. Schakel een firma gespecialiseerd  in vochtbestrijding in om vervelende en kostelijke gevolgen te voorkomen.

Ook Deurle behoort tot het werkgebied van Home Solution Vochtbestrijding

Bel vandaag nog naar Home Soluction. Wij komen snel bij u langs in Deurle voor een GRATIS vochtanalyse die verder ook volledig vrijblijvend is. Zo kunnen we de oorzaak van het vochtprobleem volledig in kaart brengen, en u ook de meest efficiënte oplossing voorstellen, met duidelijk advies betreffende de te ondernemen stappen. Bel nu voor een afspraak, vertrouw op onze jarenlange ervaring in vochtbestrijding, maak voorgoed komaf met vocht in huis! 

Vraag nu uw GRATIS vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing tegen vochtproblemen!

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie