• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie, airco en isolatie

Airco nodig?

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Airco nodig? 

Wees klaar voor de hitte deze zomer

        

Meer info of gratis offerte voor airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Wacht niet tot het té warm wordt in huis.

De zomer is in het land en de zon straalt volop. Da’s natuurlijk heerlijk maar het ook té warm worden in huis. Niet zomaar warm maar snikheet. En dat is minder aangenaam.
Je voelt het onmiddellijk: zweten en puffen en … (kies zelf maar!). En slapen in een zwoele slaapkamer is al helemaal geen pretje.

Wil je dé oplossing?

Eenvoudig: installeer een Mitsubishi Electric airco in huis en maak het zo aangenaam fris als je zelf wil.

Airco in huis maakt jou en je familie het leven tijdens de zomer een stuk aangenamer, zodat je ’s overdag en ’s avonds geen last hebt van de warmte en je beter slaapt.
Home Solution komt graag bij jou langs om samen te bekijken welke airco het best past bij jouw woning en behoeften. De offerte op maat die we op basis daarvan opmaken is geheel vrijblijvend maar bezorgt je wel een perfecte oplossing voor de warme dagen die er nu aankomen.

Als je akkoord gaat met onze offerte neemt Home Solution de volledige installatie voor zijn rekening met onze eigen ervaren installateurs.


Meer info of gratis offerte voor airco? →Contacteer ons vrijblijvendof laat hier je gegevens achter en wij contacteren je snel voor een gratis offerte

 

Home Solution is Authorized Dealer vanContacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie