• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Airco en warmtepomp

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

3 in 1 Airco en lucht/lucht warmtepomp: Afkoelen, ventileren & verwarmen

Mitsubishi Electric Airco en warmtepomp, dat is een 3-in-1 toestel, een multifunctionele centrale verwarming. Denk je aan airco, dan denk je aan frisse lucht. Onze Mitsubushi Electric airco is echter meer dan alleen ventileren. De nieuwste generatie airco's verkoelen niet alleen, ze zijn ook een volwaardig verwarmingspunt. Bovendien filteren ze de lucht ook nog eens van fijn stof, pollen, sigarettengeuren, rook,...

Mitsubishi Electric en Home Solution combineren hun innovatie en ervaring en bieden u een uitgebreid gamma aan performante airconditioning- en verwarmingsoplossingen aan. Onze specialisten komen graag bij u aan huis om te bekijken welke oplossing best past bij uw situatie en leefgewoonten. Maak een afspraak en wij zorgen vrijblijvend voor een offerte.

Meer info of gratis offerte voor warmtepomp en airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Dankzij de up to date technologie kunnen wij op zeer zuinige manier een performant en comfortabel airconditioning installatie aanbieden waardoor u voor lange tijd kunt genieten van een aangenaam klimaat in huis.

1. Kom de winter lekker warm door in huis

Dankzij de verwarmingscapaciteit kan je de warmtepomp inzetten als hoofd- of bijverwarming. Heb je een installatie nodig met vloerverwarming of radiatoren? Ook dan kunnen we zeker helpen binnen het uitgebreide Mitsubishi gamma. Wij maken u graag wegwijs in de wereld van hedendaags verwarmen zodat uw woning klaar is voor de toekomst.

2. Wees ook klaar voor de hitte deze zomer

Wacht niet tot het té warm wordt in huis. Wanneer de zomer in het land is en de zon volop straalt, geeft dat natuurlijk een heerlijk gevoel. Maar het kan ook té warm worden in huis. Niet zomaar warm maar snikheet. En dat is minder aangenaam. Je voelt het onmiddellijk: zweten en puffen en … (kies zelf maar!). En slapen in een zwoele slaapkamer is al helemaal geen pretje. Bovendien kan je ook een mooie slag doen wanneer je airco in de winter aanschaft. Deze video vertelt je precies waarom:

Wil je dé oplossing?

Eenvoudig: installeer een Mitsubishi Electric airco in huis en maak het zo aangenaam warm of fris als je zelf wil. Airco en warmtepomp in huis maakt het leven zowel tijdens de winter als de zomer een stuk aangenamer voor jou en je familie, zodat je ’s overdag en ’s avonds beter slaapt.

Home Solution komt graag bij jou langs om samen te bekijken welke warmtepomp het best past bij jouw woning en behoeften. De offerte op maat die we op basis daarvan opmaken is geheel vrijblijvend, maar bezorgt je wel een perfecte oplossing. Wil je vooraf zelf al een eerste inschatting maken van welke airco je nodig hebt? Bekijk even dit artikel om te zien hoe je de gewenste capaciteit kan berekenen.

We kunnen jouw berekening zeker als leidraad gebruiken tijdens onze afspraak. Als je akkoord gaat met de finale offerte neemt Home Solution de volledige installatie voor zijn rekening met onze eigen ervaren installateurs.

Meer info of gratis offerte voor airco of warmtepomp? →Contacteer ons vrijblijvend

6 misverstanden over airconditioning opgehelderd!

1. Airco is duur

Fout, omwille van de stijgende energiekosten is het belangrijker dan ooit dat airconditioners zo efficiënt mogelijk werken. Onze airco’s zijn niet enkel stijlvol maar ook energieslim. Dit wil zeggen dat ze alleen werken, wanneer het nodig is zodat niet onnodig energie wordt verbruikt.

2. Voor airco moet ik mijn hele woning openbreken

Totaal niet, de dunne koelleidingen kunnen mooi worden weggewerkt.  Door de innovatieve plaatsmethoden zijn grote openbreekwerken allang niet meer nodig.

​3. Airco kan ik alleen in de zomer gebruiken

Niets is minder waar. Airco’s kunnen ook lucht zuiveren, ontvochtigen en/of verversen. En ze kunnen trouwens niet enkel koelen, maar ook verwarmen. Zo wordt het heerlijk fris in de zomer, en aangenaam warm tijdens de winter.

4. Airco is lelijk en staat in de weg

Wat vroeger zo was, is allang niet meer van deze tijd. Alle huidige modellen hebben een mooi design, zijn compact en gaan mooi op in jouw woonkamer, slaapkamer of andere woonruimte.

5. Airco maakt veel lawaai

Door de grote technologische vooruitgang, zijn de huidige generatie apparaten fluisterstil. Nauwelijks waarneembaar qua geluid dus.

6. Airco blaast alleen lucht

De huidige generaties airco's kunnen ook de lucht filteren zodat fijnstof, pollen of sigarettenrook gefilterd kunnen worden.

De voordelen van onze Serie M toestellen

De Serie M units van Mitsubishi Electric koelen of verwarmen kleine tot middelgrote ruimten op zeer energiezuinige manier. De vooruitstrevende systemen kunnen als mono- of als multisplitoplossingen in woonkamers, kleine kantoren of praktijken worden geïnstalleerd, waar ze overtuigen door hun discretie. De compacte afmetingen, de verzorgde vormgeving en de fluisterstille werking zorgen voor een uitstekend binnenklimaat. Combineer dat met de ervaring, aandacht voor detail in afwerking en een aantrekkelijke prijs van Home Solution en je haalt een winnende combinatie in huis! 

Uitgebreid assortiment systemen: koelen of koelen / verwarmen, mono- of multisplitopstelling van 2 tot 8 binnenunits, eenvoudige montage.      

Afstandsbediening: De toestellen zijn te bedienen met afstandsbediening en zelfs via WiFi

Design en kleur: De Serie M units zijn niet enkel technische hoogvliegers maar het ontwerp is meermaals bekroond met prestigieuze design prijzen als Red Dot Award of de Good Design Award.      

Fluisterstille werking: De binnenunits zijn nauwelijks hoorbaar.

Maximale energie-efficiëntie: De invertersystemen werken absoluut energiezuinig dank zij de traploze vermogensaanpassing. Koel / verwarmingsvermogen wordt alleen beschikbaar gesteld wanneer nodig.

Eenvoudige montage en onderhoud: De compacte afmetingen van zowel binnen- als buitenunits laten een flexibele montage toe en kunnen later op eenvoudige manier uitgebreid worden.

Onderhoudsvriendelijk: De exclusieve (optionele) reinigingskit vereenvoudigt het onderhoud aanzienlijk. Deze kit kan aangesloten worden op een stofzuiger zodat de warmtewisselaar snel en effectief wordt gereinigd.

Meer info of gratis offerte? →Contacteer ons vrijblijvend

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie