• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Mitsubishi airco kopen? Informatie en prijzen

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Mitsubishi airco kopen? Informatie en prijzen

Mitsubishi airco kopen? Informatie en prijzen

Airconditioning wordt ook in landen zoals België en Nederland steeds vaker aangeschaft, omdat de zomers in ons land ook aardig heet kunnen worden. Indien u een woning met een plat dak heeft, of een kamer direct onder een dak, dan kan het op zeer warme dagen bijna niet uit te houden zijn om in deze ruimte te zitten.

In dit artikel bieden wij meer informatie over aircosystemen en in het bijzonder de systemen van Mitsubishi.

Waarom een Mitsubishi aircosysteem aanschaffen?

Mitsubishi Electric is één van de leiders op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. In 1921 heeft dit bedrijf de elektrische ventilator geïntroduceerd, waarna Mitsubishi een kleine tien jaar later ook is begonnen met het fabriceren van koelers.

Mitsubishi is een Japanse firma, dus men heeft veel tijd gestoken in het creëren van aircosystemen die geschikt zijn voor zeer de uiteenlopende weersomstandigheden en –condities die Japan rijk is. Het bedrijf heeft systemen op de markt gebracht die goed bestand zijn tegen continu gebruik, in alle denkbare omstandigheden. Daarbovenop zijn deze systemen uitzonderlijk stil, waardoor u er nagenoeg geen last van heeft.

Meer info of gratis offerte voor Mitsubishi airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Welk soort aircosysteem heeft uw voorkeur?

Airco is beschikbaar in een zeer grote variëteit aan soorten, uitvoeringen en maten. Indien u slechts één vertrek koelt, dan volstaat vaak een mobiele airco unit. Deze kunt u verplaatsen binnenshuis, u dient er wel voor te zorgen dat de afvoer toegang heeft tot buiten. U kunt dan bijvoorbeeld overdag de woonkamer koelen en in de nacht de slaapkamer.

Wanneer u meerdere ruimten in uw woning of bedrijfspand continu wilt koelen, dan raden wij meestal aan om een split unit of multi split aircosysteem te installeren. In dit geval wordt een buitenunit geplaatst, waar meerdere binnenunits op kunnen worden aangesloten. U kunt dit ook met een buurman realiseren, wanneer u airco in een appartement wil. Zo kunt u samen profiteren van een (multi) split systeem.

Heeft u ook wensen op het gebied van esthetiek?

Naast de keuze voor het soort systeem dat het beste bij uw wensen past, kunt u ook nog eens kiezen uit diverse uitvoeringen. Sommige systemen kunnen aan de wand worden bevestigd, andere systemen aan het plafond. Ook bestaan er systemen die geheel kunnen worden weggewerkt in de wand of het plafond, zodat de ruimte waarin u airco installeert mooi strak blijft ogen. Onze adviseurs helpen u natuurlijk graag op dit gebied. Daarnaast is ook een airco met bediening op wifi mogelijk.


 

Prijzen van Mitsubishi aircosystemen

Natuurlijk wilt u graag weten hoeveel een systeem kost! Deze vraag is echter niet gemakkelijk te beantwoorden, omdat de keuze voor het soort systeem bepalend is in combinatie met de hoeveelheid ruimten die u wilt voorzien van airco.

De prijzen voor vaste Mitsubishi units beginnen doorgaans bij 1400 euro en lopen op tot rond 4000 euro. Indien u een heldere prijsopgave wilt ontvangen, dan komen wij uiteraard eerst bij u langs om de situatie grondig op te meten en te inspecteren.

Home Solution komt vakkundig airconditioning bij u installeren

Home Solution kan in elke woning airco installeren. Samen met u kijken wij naar uw voorkeuren en de mogelijkheden in uw woning of zakelijke pand. Daarna kunnen wij u meerdere systemen voorleggen, die passen binnen uw situatie. Uiteraard worden Mitsubishi airco's standaard geleverd inclusief installatie en garantie. Contacteer ons snel voor de opties.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie