• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Airco met wifi van Mitsubishi

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Airco met wifi van Mitsubishi

Airco met wifi van Mitsubishi

Een airco met wifi van Mitsubishi voorziet u van een koel en goed geventileerd huis. Dit komt het klimaat binnenshuis ten goede. Airco is een afkorting voor airconditioning. Deze apparatuur behandeld de lucht in de woning en zorgt voor een gezonde leefomgeving. Er bestaan zowel vaste als mobiele airco’s.

Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor een airconditioning met wifi. Deze luchtbehandelingssystemen van Mitsubishi zijn op afstand regelbaar via een mobiel apparaat.

Wat is een airconditioning met wifi?

De Mitsubishi airco met wifi is regelbaar met een aparte controller waarmee u de binnenunit van de airconditioning makkelijk en snel kunt bedienen via het draadloze thuisnetwerk. De wifi airco is voorzien van en WLAN adapter. Dit wordt ook wel een wifi controller genoemd.

Een airco met wifi kan via verschillende apparaten worden bediend. Bijvoorbeeld met een applicatie via uw mobiele telefoon of een tablet. De klimaatregeling kan dus op elk ogenblik en voor elke gewenste ruimte van het huis in werking worden gesteld. In een koele ruimte thuiskomen na een werkdag? Zet de airco al aan nog voor u naar huis vertrekt.

De airco met wifi van Mitsubishi biedt nog meer mogelijkheden en functies. Zo kunnen storingen op afstand worden gedetecteerd. De controller geeft tevens de weersvoorspelling en het binnen- en buitenklimaat aan.

Mitsubishi airco bedienen via een wifi apparaat

Mitsubishi is dé marktleider op het gebied van duurzame airconditioning systemen met een uitstekend prestatievermogen. Daarnaast zijn ze ook nog eens innovatief en voldoen ze aan de hoogste eisen als het gaat om een energiezuinige werking. Zo kunt u kiezen voor een airco met wifi van Mitsubishi met een A+ of zelfs een A++ energielabel.

De systemen zijn voorzien van een geruisloze werking waardoor ze op elk gewenst tijdstip gebruikt kunnen worden. De aanwezige lucht in de ruimte wordt niet alleen gekoeld of verwarmd, maar ook ontdaan van vocht en gezuiverd. Zo kunt u altijd rekenen op een uitstekende luchtkwaliteit en een aangenaam leefklimaat.

Of dat nu in de slaapkamer, de woonkamer of de gehele woning is. Dankzij de controllers zijn de airco’s op afstand in te stellen en te bedienen. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een wifi netwerk. Zo kunt u uw airconditioning niet alleen thuis draadloos in werking stellen, maar ook overal waar u de beschikking heeft over internet.

Meer info of gratis offerte voor airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Waarom kiezen voor een slimme airco met wifi?

Een airconditioning die via het draadloze netwerk te bedienen is, wordt ook wel een slimme airco genoemd. Dat komt omdat u als gebruiker de beschikking heeft over tal van functies. In de eerste plaats kiest u voor een airco met wifi van Mitsubishi om een ruimte te koelen of verwarmen.

  • Ook ontvochtigen en zuiveren behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier worden schadelijke stofdeeltjes, bacteriën en virussen niet via de lucht door de woning verspreidt. Kiezen voor een airco met wifi heeft nog een aantal voordelen. Zo kunt u het apparaat op afstand in werking stellen. Dat is handig als u bijvoorbeeld niet thuis bent maar de woning al wel vast wilt laten koelen, ventileren of verwarmen.

  • De unit wordt geleverd met een applicatie voor uw smartphone of tablet. Via de app heeft u dan de mogelijkheid om meerdere binnenunits tegelijk te bedienen. Doet er zich onverhoopt een storing voor? Ook dan wordt er een melding gemaakt via de applicatie. Deze kunnen via het draadloze netwerk op afstand worden gedetecteerd en opgelost.

  • De online bediening van de airco met wifi van Mitsubishi geeft tevens de weersvoorspelling aan. De instellingen van de airconditioning kunt u daarop afstemmen. Nog een belangrijk bijkomend voordeel van een airco met wifi is dat ze doorgaans stiller en energiezuiniger zijn dan reguliere modellen. Dat komt omdat ze zijn voorzien van een invertertechnologie. De applicatie is geschikt voor diverse besturingssystemen. Zo kunt u de airco met wifi van Mitsubishi installeren op een smartphone of tablet met iOS of bijvoorbeeld Android.

Voor welke ruimtes is deze airco geschikt?

Welke airco geschikt is voor uw woning of werkplek, hangt af van diverse factoren. De oppervlakte van de ruimte speelt hierin de grootste rol. Hierbij kunt u denken aan systemen die geschikt zijn voor een ruimte met een inhoud tot 60 m3, maar ook een capaciteit voor 90, 125 en zelfs 450 m3 behoren tot de mogelijkheden.

Home Solution kan u voorzien van een goed advies, wij zorgen er daarnaast ook voor dat de airco met wifi unit op de juiste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Voorkom vochtproblemen zoals condensatie en schimmels

Een airconditioning met wifi controller van Mitsubishi zorgt voor een gezond leefklimaat en een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. De systemen zorgen niet alleen voor een aangenaam koele temperatuur, maar kunnen een ruimte ook verwarmen als dat nodig is.

Daarnaast blijft de luchtvochtigheid in balans waardoor condensatie of schimmelvorming geen kans krijgt. Door de lucht zuiverende eigenschappen worden schadelijke stoffen niet verspreid. Zo bent u altijd zeker van een gezond, fris en aangenaam leefklimaat. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor woonhuizen en slaapkamers, maar ook voor de werkplek of andere zakelijke ruimtes. Omdat de airco met wifi via een mobiel apparaat en door meerdere personen bruikbaar is, bent u altijd voorzien van optimaal gebruiksgemak. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor of buitenshuis.

Wandunit airconditioning van Mitsubishi laten installeren

Denkt u na over de aanschaf van een airco met wifi? Contacteer Home Solution voor advies en een vrijblijvende offerte. Dat kan op zowel particulier als zakelijk gebied. Een airco met wifi van Mitsubishi is leverbaar in ontzettend veel verschillende modellen en uitvoeringen.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie