• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Sanitair laten plaatsen? Wij helpen u met alle sanitaire installaties

Wanneer je aan een nieuwbouw of renovatie bezig bent, zijn de sanitaire installaties een van de uitdagingen op je pad. Van de renovatie of inrichting van de badkamer en het toilet, installeren van kranen, de boiler en daaraan gekoppeld ook de rest van je CV-installatie. Voor de installatie van je sanitair en verwarming kan je rekenen op Home Solution. Onze experts bezorgen je een voorstel voor alle installaties, zowel voor los sanitair als in een breder project met de volledige verwarming.

Uw sanitair laten installeren? →Contacteer ons voor een gratis offerte

Installatie van badkamer, douches en toiletten

Bij sanitair denken we natuurlijk in de eerste plaats aan de badkamer of doucheruimte en het toilet. Hier helpen wij je graag mee verder met het aanleggen van alle leidingen en het plaatsen van de toestellen zoals de badkuip, douche en de lavabo's. Uiteraard kan dit ook voor de keukenkranen worden gedaan.

Welke boiler plaatsen?

Het vraagstuk wordt iets complexer wanneer we gaan kijken naar de boiler. Er zijn veel verschillende types boilers en nog meer verschillen in het watervolume dat ze kunnen opwarmen. Hier is het dus enerzijds kijken naar je gezinssituatie en anderzijds naar je woning zelf. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de regels van de overheid die voor een stuk bepalen wat nog aangewezen is of niet inzake nieuwbouw en renovatieprojecten. Hier alvast een overzicht van de verschillende soorten boilers:

  • Elektrische boiler: deze boiler gaat je warm water constant op temperatuur houden zodat er altijd warm water beschikbaar is in huis. Dit is eigenlijk een van de budgetvriendelijkste opties.
  • Condensatieketel met boiler: hierbij combineer je de verwarming van het huis met het opwarmen van je water. Het is dus een twee in één systeem dat op zich vlot te installeren is.
  • Voorraadboiler: deze boiler houdt een bepaald volume water constant op temperatuur. Dit is handig voor wanneer er grotere warmwatervolumes nodig zijn. Er zijn types die opwarmen via de CV-ketel, warmtepomp of zonne-installatie.
  • Warmtepompboiler: deze boiler maakt gebruik van buitenlucht en een warmtewisselaar om het water op te warmen. Dit is een erg energiezuinige optie.
  • Zonneboiler: deze boiler maakt gebruik van zonne-energie en wordt doorgaans op het dak geplaatst.

Wij helpen je graag bij de keuze voor de juiste boiler en het juiste volume voor jouw waternoden, al dan niet in combinatie met CV-ketel of warmtepomp. Contacteer ons vrijblijvend en we komen graag langs om jouw project te bespreken.

Sanitair en verwarming binnen hetzelfde project

Op basis van het voorgaande zie je dus wel dat sanitair en verwarming heel vaak hand in hand gaan. Bij ons kan je dan ook rekenen op een totaalservice voor verwarming en sanitaire voorzieningen. Wij selecteren de juiste boiler, CV of warmtepomp voor jouw woning en zorgen voor de volledige installatie, leidingen en de toestellen die je kan kiezen in de toonzalen bij onze partners.

Home Solution is uw partner in sanitaire installaties

Ben je nog op zoek naar een partner om jouw badkamer, wc en andere sanitaire voorzieningen tot een goed einde te brengen? Onze experts komen graag bij je thuis kijken voor een voorstel op maat voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Na de eerste afspraak werken we graag naar een passende en gedetailleerde offerte toe. Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismaking.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie