• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Airco installateur in Oudegem

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Airco installateur in Oudegem nodig? Home-Solution is uw lokale specialist in airco en warmtepompen.

Wilt u er deze zomer graag lekker koeltjes bij zitten? Dan is het een interessant idee om na te denken over een aircosysteem in uw woning. Airco kan uw huis in de zomer heerlijk koel houden, terwijl u in de winter ook kunt genieten van extra warmte indien u voor deze optie kiest. Home Solution kan in Oudegem zowel monoblock als split aircosystemen bij u installeren. Daarnaast kunnen wij u uiteraard ook het onderhoud en eventuele reparaties uit handen nemen.

Meer info of gratis offerte voor airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Wat zijn de voordelen van airco in uw woning?

Ook in Oudegem laten steeds meer mensen een aircosysteem installeren. Waarom? Omdat airco in uw woning vele voordelen kent. Zo is de installatie erg simpel en vereist geen tot zeer weinig breekwerk.

U verkrijgt tevens niet alleen verkoeling op warme zomerdagen, maar kunt ook profijt hebben van schonere en gefilterde lucht. Ook kunt u met airco besparen op uw energiefactuur, vooral als u de unit ook zou gebruiken voor bijverwarming in de winter.

U kunt ook een airco in Oudegem laten plaatsen met verwarmingsfunctie

Iedereen weet dat een airco unit uw huis koel houdt in de winter, maar wist u dat u uw pand ook kan verwarmen met airco? Een airco unit gebruikt koelvloeistof voor het koelen van uw woning. Wanneer u wilt verwarmen, dan wordt het koelproces in feite omgedraaid. De airco zal dan geen warme lucht onttrekken binnenshuis, maar juist van buiten. Dit is zelfs mogelijk op koude dagen. U kunt een koude ruimte dan binnen luttele minuten warm krijgen.

Hoe kan Home Solution u helpen in Oudegem?

Home Solution kan u van diverse oplossingen voorzien op het gebied van vocht en uw woning. Wij kunnen in elk pand vakkundig en speciaal op uw wensen afgestemd een airco unit plaatsen. Dit kan zowel een vaste als een mobiele unit zijn; het ligt er vooral aan waar uw voorkeur naar uitgaat.

Indien u graag één of meerdere ruimten permanent wilt koelen of verwarmen, dan zal een vaste unit vaak de beste optie zijn. Woont u daarentegen in een kleiner appartement, of wilt u niet elke ruimte altijd koelen? Dan kan een mobiele unit een prima oplossing zijn: die kunt u gedurende de dag verplaatsen. Bijvoorbeeld van uw woonkamer overdag, naar uw slaapkamer ’s nachts.

Meer info of gratis offerte voor airco? →Contacteer ons vrijblijvend

Waarom kiezen voor een professionele installateur in Oudegem?

Een airco unit plaatsen kan op het eerste gezicht gemakkelijk lijken, maar vergis u zeker niet. Zeker een systeem met meerdere units kan ingewikkeld blijken. U zult zowel binnen als buiten werken moeten uitvoeren. Daarnaast willen veel klanten de airco graag zo goed mogelijk afgewerkt hebben, of kiezen zelfs voor een unit die niet zichtbaar is en in de wand wordt weggewerkt. Dit zijn allemaal zaken die wij perfect voor u op kunnen pakken, inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals het repareren van wanden die open zijn gemaakt.

De voordelen van airco zijn talrijk en vooral in de zomer kan het u zeer goed helpen om aan een prettige nachtrust te komen. Wilt u graag meer weten over ons dienstenaanbod op dit gebied? Contacteer Home Solution dan met uw vragen, wij beantwoorden ze graag. Ook kunnen wij u gedegen advies bieden betreffende het beste aircosysteem voor uw woning in Oudegem.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie