• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie, airco en isolatie

Verwijderen bestaande bezetting

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

De bestaande en aangetaste bezetting (zowel pleister als cementering) wordt tot de afgesproken hoogte en tot op de blote steen verwijderd.

Het is belangrijk dat in deze fase al aangegeven wordt waar zich mogelijk leidingen, afvoer en dergelijke bevinden.

  Meestal wordt pleister verwijderd tot 1,05m à 1,10m hoog maar uitzonderlijk kan ook wel minder of meer aangegeven worden. Uw technisch adviseur kan u daarover verder inlichten.

Het is evident dat het verwijderen van bezetting een zekere stofontwikkeling met zich meebrengt. Onze medewerkers zullen uw vloer beschermen met werkkarton tegen stof en puin maar het verwijderen of afdekken van meubels en dergelijke is de opdracht van de klant.

Afvalverwerking van de verwijderde bezetting wordt op een ecologisch verantwoorde manier verzorgd, indien mogelijk worden de ingezamelde fracties via de recyclage- industrie verwerkt. Wij werken via het BRN (Belgian Recycle Network) netwerk, beter bekend via de Big-Bag afvalverwerking.

Indien u zelf de bepleistering verwijdert kan dit uiteraard een besparing betekenen in de uitvoering. Bespreek dat vooraf met de technisch adviseur en hou ook dan rekening met de hierboven gegeven instructies.

Verwijderen van plinten

Indien u de plinten niet wenst te recupereren kunt u deze gewoon aan de muur laten staan. Indien u de plinten wel wenst te recupereren of hergebruiken dient u deze eerst zelf voor de aanvang van de werken te verwijderen.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.
Naam*
Plaats*
Tel. nr*
E-mail*
Vraag*

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie