• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Gevelbehandeling

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Gevelbehandeling door hydrofuge

Het aanbrengen van een gevelbehandeling zorgt er voor dat uw gevel hydrofoberend wordt en dus water afstoot. De behandeling gebeurt in 2 stappen: (1) de gevel wordt voorbereid om alle verontreiniging te verwijderen en (2) aanbrengen van het hydrofuge product.

  • Eerst wordt er voorbehandeld met een hoge druk reiniger om alle verontreinigingen van de gevel te verwijderen zodat het impregeneren effectief is.
  • De volledige gevel moet bij voorkeur behandeld worden, zowel voor voorbehandeling als voor hydrofuge. Dit gebeurt om kleurverschillen tussen de behandelde en niet-behandelde delen te vermijden. Zorgt u er voor dat u aanwezig bent bij de start van de voorbehandeling. Onze medewerker kan eerst een klein deel van de gevel behandelen om u het kleurverschil te tonen.
  • Indien er met een hoogtewerker dient gewerkt te worden zal dit apart met u besproken worden.
  • Na deze voorbehandeling moet de gevel uitdrogen en kunnen de kapotte of ontbrekende voegen verwijderd en gerepareerd worden.
  • Als de weersomstandigheden het toelaten wordt de Fassapearl Gel hydrofuge pasta aangebracht met borstel en/of rol.
  • Na het aanbrengen van de pasta moet de bewerkte gevel minstens 24 uur droog blijven om de aangebrachte pasta effectief te laten inwerken.

U geniet van 15 jaar waarborg op deze behandeling. Download de brochure van Fassapearl Gel hier

De behandeling van een gevel vraagt een aantal aandachtspunten die onoverkomelijk zijn:

  • Afdekken van alle delen van het huis of tuin die gevoelig zijn is noodzakelijk: dorpels, blauwsteen, struiken, vijver, ramen, deuren. Dit geldt zowel voor de voorbehandeling als voor de definitieve hydrofuge.
  • Door de wind kan het zijn dat bij de voorbehandeling nevel tot op andere gebouwen waait. Home Solution kan hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. Gelieve uw buren dan ook te verwittigen vóórdat de werken beginnen.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie