• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Decentrale ventilatie voor aparte ruimte

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Decentrale ventilatie: Home Solution Inwall 60 ventilatie

De Home Solution Inwall 60 is een decentraal ventilatietoestel met warmteterugwinning om individuele ruimtes te ventileren.
Het installeren van centraal ventilatiesysteem (Type C of D) is immers vaak niet mogelijk of vraagt extra ingrepen in een bestaande woning.

De Home Solution Inwall: een uniek concept voor zowel kleine als grote ruimtes!

De Home Solution Inwall 60 is een ventilatietoestel dat zowel de afvoer van vervuilde binnenlucht als de toevoer van verse buitenlucht op alternerende wijze verzekert.
Het ventilatietoestel is voorzien van één ventilator, waarvan de draairichting periodiek (om de 70 seconden) wijzigt. Tijdens de extractie slaat een keramisch warmteaccumulator de warmte uit de afvoerlucht op. Belangrijkste troeven van deze oplossing zijn nog het lage stroomverbruik en de geluidsarme werking.

Er zijn 2 types Inwall 60 beschikbaar: De Advance is een draadloos bediend toestel waarbij ook tot 16 extra toestellen draadloos kunnen gekoppeld en bediend worden. De Basic uitvoering kan ook draadloos bediend worden en ook hier kunnen tot 16 units geschakeld worden via een kabelverbinding.

Ook de plaatsing van het toestel is heel eenvoudig vermits er 1 muurdoorvoer van 160mm diameter moet geboord worden. Er moet ook voor elk toestel een stopcontact voorzien zijn binnen de voorziene veiligheidsvoorschriften (IPX4).
De unit kan geplaatst worden aan muren met een dikte van 250 tot 400 mm of via een muurdoorvoer van maximaal 3 m.

Download de Inwall 60 brochure.

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie