• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en HVAC

Centrale ventilatie met C-systeem

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Stille en energiezuinige ventilatie-unit – C-systeem

Bij een ventilatiesysteem C komt er lucht binnen via roosters in de ramen en wordt er mechanisch lucht afgevoerd via een centraal afvoer systeem. 

Dit toestel is volautomatisch en regelbaar via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. De ingebouwde hygrostaat en software maken het mogelijk dat er alle 3 minuten een vochtwaarneming wordt voorzien, indien de ingestelde waarde wordt overschreden zal het toestel automatisch in een verhoogde stand gaan werken en dit gedurende een half uur. Dit gebeurt tot de ingestelde waarde terug op peil komt te staan. Door deze werking is het geschikt voor badkamers, kelders, enz...

Het toestel dient permanent in werking te blijven en kan niet worden uitgeschakeld, om een goede werking te verzekeren dient er voldoende toevoer te zijn, al dan niet mechanisch. Het toestel heeft weinig onderhoud nodig en is energiezuinig.

Deze afvoer unit kan geplaatst worden op een niet zichtbare plaats (zolder, berging, ...) om zo met flexibele leidingen de te behandelen lokalen te bereiken.
De plaatsing van de ventielen en de unit gebeurt in overleg met de klant en met aandacht voor een optimale werking en resultaat.

Voor de plaatsing moet rekening gehouden met

  • Electriciteitsvoorziening voor de unit
  • doorvoer van de luchtafvoer uit de unit via muur of dak
  • Bereikbaarheid van de plaats van de ventielen
  • Afvoer van het condensatiewater uit de unit

Download de brochure van de Exhaust HS-15

Een vraag of advies nodig? Contacteer ons

Vraag onze specialist om hulp, vrijblijvende offerte of analyse.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie