• Home-Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie en isolatie

Afwerken met fleece

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Afwerken met fleece

Na een injectie met injectiegel kan de afwerking van vochtige muren, zoutbelaste muren, muren met een vorm van besmetting zoals zouten, roet of bitumen, enz... een probleem vormen door de hoge concentratie van deze besmettingen. Daarom is het noodzakelijk dat een zoutwerende bescherming wordt geplaatst alvorens af te werken met pleister of een andere afwerking zoals bvb. gipsplaten.

Een fleece is een soepel en dun pleistermembraan dat met de noppenzijde tegen de muur wordt gekleefd. Deze fleece kan rechtstreeks op de besmette oppervlakken worden aangebracht met slechts een minimum aan voorbereiding. Een fleece is niet alleen een fysische barrière tegen vocht, zouten en andere besmettingen van de muur, maar het vormt ook een uiterst sterke, flexibele en rotbestendige basis voor pleisterwerk of gipskartonplaten. De fleece voorkomt hygroscopische vochtopname door het metselwerk en vermindert het risico op condensatie.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie