• Home Solution: Specialisten in vochtbestrijding, ventilatie, airco en isolatie

Kelderdichting in Oostrozebeke | Kelderbekuiping regio Oostrozebeke

Klanten getuigen

Product

Wij lieten zowel binnen- als buitenshuis werken uitvoeren door Home Solution. Beide opdrachten verliepen vlot van bij het verkennend gesprek tot en met het einde van de werken. Zeker aan te bevelen.

Vera Fransen Hofstade

Op zoek naar kelderdichting in de regio Oostrozebeke?

Is uw kelder vochtig en ruikt het muf? Of heeft u één of meerdere vochtige muren in uw kelder ontdekt en heeft u het idee dat het probleem almaar groter wordt? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen, indien u er zeker van wilt zijn dat de vochtschade niet groter wordt.

Hoe langer vochtproblemen in de kelder blijven voortbestaan, hoe meer oppervlakken en materialen aangetast kunnen raken. En dit betekent automatisch voor u, dat u met steeds hogere kostenposten zult worden geconfronteerd.

Ook bij u in de regio Oostrozebeke kunnen wij langskomen om uw kelder grondig te inspecteren. Wij kijken onder andere naar de huidige staat van uw kelder, mogelijke oorzaken van vochtproblemen en natuurlijk ook hoe we dit het beste op kunnen lossen.

Kelderdichting is een oplossing die wij in de regio Oostrozebeke vaak uitvoeren, omdat het eigenlijk met alle mogelijke vochtproblemen direct komaf maakt. Speciaal voor u: alle voordelen van kelderdichting op een rij.

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan →Contacteer ons voor een definitieve oplossing

Wat is kelderdichting precies en waartoe dient het?

Kelderdichting in Oostrozebeke is een oplossing voor een zeer breed scala aan vochtproblemen. Of u nu last hebt van opstijgend vocht vanuit de kelder, binnendringend sijpel- of grondwater, lekkages die vochtplekken veroorzaken of misschien condensatieproblemen: kelderdichting lost al deze vochtproblemen voorgoed op.

Het komt dikwijls voor dat er zelfs meer dan één situatie speelt, maar ook in dat geval zult u de situatie in uw kelder geheel kunnen terugbrengen naar de originele staat. Dit komt door het feit, dat kelderdichting in Oostrozebeke een methode betreft die uw kelder grotendeels weer opnieuw opbouwt.

Is het vochtprobleem te wijten aan poreuze muren of gescheurd beton, dan zullen deze materialen in het geheel worden vervangen door gloednieuwe muren en een vloer.
Daaromheen worden tevens meerdere versterkende en waterdichte lagen aangebracht, zodat uw kelder na de toepassing van kelderdichting weer als nieuw is.

Welke soorten kelderdichting kunnen wij in uw kelder toepassen?

Kelderdichting is voor alle soort kelders geschikt, flexibel toepasbaar, en kunnen uw kelder in de regio Oostrozebeke perfect kurkdroog voor u maken. Zo kunt u onder meer kiezen uit soepele en stijve kelderbekuiping.

Soepele kelderdichting bestaat uit het verwijderen van alle vochtige en aangetaste oppervlakken en materialen, waarna deze worden vervangen door een speciaal membraan dat water op efficiënte wijze buiten de deur houdt. Over dit membraan heen worden vervolgens meerdere lagen vochtwerende sterke materialen geplaatst, zodat uw kelder weer als nieuw is.

Stijve kelderdichting in Oostrozebeke werkt op eenzelfde manier, alleen worden in dit geval lagen vochtwerend mortelpleisterwerk gebruikt. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen vocht en daardoor met name geschikt voor natte ruimten zoals een kelder. Ook deze lagen worden, net zoals bij soepele kelderdichting, afgewerkt met materialen die uw kelder weer fraai en droog maken.

Home Solution knapt ook uw kelder in Oostrozebeke op met behulp van kelderdichting

Heeft u last van vochtige muren in uw kelder? Of misschien is er sprake van een lekkage die veel schade aanricht?

Bel ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800/26.004 voor een vochtanalyse! Ons deskundige team onderzoekt de situatie stelt de best mogelijk oplossing aan u voor.

Na het toepassen van deze methode bent u terug verzekerd van een droge, vochtvrije en frisse kelder.

Contacteer ons voor een blijvende oplossing mét garantie